Sjöfartsgatan 12 Hammarby Sjöstad
Hammarby Sjöstad

Sjöfartsgatan 12

Till salu

Lyxigt och välplanerat är ovanligt men här har du precis det! 4a med toppläge I centrala Hammarby sjöstad! Genomgående läge med mycket soliga dagar från morgon till kväll!
Lägenheten är genomgående och ger en ljus och luftig känsla med stora fönsterpartier från golv till tak. Här finner ni en öppen och flexibel planlösning samt vackra vitoljade ekgolv med bekväm golvvärme i hela bostaden. Som medlem i föreningen har ni fri tillgång till gym, spa, bio och föreningslokal. I fastigheten finns även garage med elstolpar. Här bor ni centralt med närhet till skola, kommunikationer, matbutik, restauranger och grönområden samtidigt som ni promenerar över till Södermalm på 10 minuter.

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE FÖR FÖRHANDSVISNING! 0738210132

Visa mer

SNABBFAKTA

 • Pris: 9 395 000 kr
 • Boarea: 103 kvm
 • Antal rum: 4 rum
 • Våning: 2 av 5, hiss finns
 • Avgift: 5 580 kr
 • Förening: Brf Linjefarten 2
 • Byggnadsår: 2014
 • Område: Hammarby Sjöstad, Stockholm

9 395 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Daniel Åberg

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Välkommen till Sjöfartsgatan 12

 • Modernt boende i HG7
 • Stilrent och exklusiv känsla
 • Öppen planlösning
 • Tre balkonger
 • Genomgående golvvärme
 • Gym, spa och bio i huset
 • Lediga garageplatser

Vardagsrum

Helt perfekt vardagsrum i rektangulär form som avgränsar och tillåter att möblera med vardagsrum, matdel och Köksyta i ett men ändå släpper igenom den härligt genomgående planlösningen som bostaden erbjuder. En fantastiskt sällskapsvänlig bostad!

Visa mer

Kök

Specialritat grafitgrått kök från Kvänum med släta luckor och täcksidor. Här finns hel kyl och frys, diskmaskin, induktionshäll, varmluftsugn, microvåsugn, inbyggd fläktinsats från Fjäråskupan samt infälld ho i bänkskiva av ljus carrara-marmor. Även stänksskydd i carrara-marmor samt fin belysning via infällda spots under överskåpen. Invändiga lådor, rullbackar och utdragsvagnar är tillverkade av massiv oljad ek. Köket har plats för ytterligare avlastningbänk eller annat möblemang. Köket ligger funktionellt beläget mellan vardagsrummet och matsalen som rymmer många matgäster! Köksön är en naturlig avgränsning och har en massiv vitoljad ekskiva som tål passionerad matlagning och ett rejält handlag. Kombinationen av svarta detaljer, mässing och marmor går även igen i badrummen. Helt enkelt för att det är så vackert och stämningshöjande.

Visa mer

Masterbedroom

Beläget intill vardagsrummet med direkt utgång till ena balkongen mot innergården. Stort och rymligt med plats för dubbelsäng och ytterligare möblemang. Här finns även bra förvaring!

Visa mer

Sovrum 2

Bra rum beläget seperat från Masterbedroom i andra hörnet om vardagsrummet där du även här har direkt tillgång till en andra balkong mot innergården! Bra med plats och perfekt som ett större tonårsrum alternativt arbetsrum!

Visa mer

Sovrum 3

På andra sidan av bostaden precis intill badrummet finner du tredje rummet som är lätt tilltaget där du också valfritt väljer möblemang. Här finns plats för dubbelsäng! Detta rum med direkt utgång till balkongen i sydost.

Visa mer

Badrum

Stilsäkert och påkostat badrum med grå klinkerplatta (60x60) på golv, golvvärme. Väggar kläs med crèmefärgade kakelplattor. Här finns vägghängd WC, snyggt handfat från Duravit, handdukstork, badkar med glasvägg samt infälld spegel i vägg. Bänkskiva i ljus carrara-marmor ovan tvättmaskin och torktumlare från Samsung. Väggskåp från Kvänum.

Visa mer

Gäst WC

Precis intill badrummet ligger Gäst WC. Ljus valda komponenter med grått klinker som golv och ljust målade väggar. Duravit komponenter även här!

Visa mer

Balkonger

Här möts du av olika balkonger både storleksmässigt men också lägesmässigt vilket verkligen ger dig möjlighet till bra sol och val av tid på dagen att njuta! En balkong i två av hörnen på den Västliga delen av bostaden. Den tredje ligger i sydost mot sjöfartsgatan där träden möter dig med en härligt grön känsla!
Balkongerna i väst är tilltagna och där har du möjlighet att möblera helt efter smak.

Visa mer

Allmänt

Lyxigt boende med öppen planlösning och fönster från golv till tak. Detta tillsammans med genomgående ljus interiör skapar en otroligt luftig känsla i bostaden. Soliga balkonger. Genomgående ljust plankgolv med vattenburen golvvärme i samtliga rum. Centralt och lugnt läge i Hammarby sjöstad, närhet till matbutik, restauranger och ett stenkast till Södermalm med dess puls.

Föreningen har en servicenivå i världsklass med eget gym, spa & bastu samt biosalong.

Visa mer

Planskisser

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
5 580 kr
Antal rum
4 rum + kök
Boarea
103 m²
Våning
2 av 5, hiss finns
Andel i förening
1,8937 %

Föreningen

Namn
Brf Linjefarten 2
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
63 lägenheter
Tillåter föreningen juridisk person
Ja
Äger föreningen marken
Ja föreningen äger marken.
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Tillåter föreningen delat ägande
Ja
Överlåtelseavgift
1 208 kr
Pantsättningsavgift
483 kr
Allmänt om föreningen
Brf Linjefarten 2 består av två flerbostadshus: Studio N4 och Packhuset med adresserna Sjöfartsgatan 10,12,14, Hammarbyterrassen 10. Fastigheterna ingår i i projektet "HG7"; ett samlingsnamn för Oscar Properties projekt. Brf Linjefarten 2 är medlem i Linjefarten samfällighetsförening som driver och förvaltar de gemensamma ytorna och lokalerna i kvarteret HG7. I denna ingår gården, gemensamhetslokal och biorummet, gym, bastu, hundspa och miljörummmet. Övriga medlemmar i samfällighetsföreningen är Brf Linjefarten 1 och Brf Båtturen 1.

I föreningen finns 63 lägenheter samtliga upplåtna med bostadsrätt. Föreningen är äkta och de äger marken.

Ekonomisk förvaltning via Fastum.

Vad ingår i månadsavgiften:
Värme, vatten, ventilation, sophantering, komposthantering, tillgång till bio, gym, ej hushållsel, basutbudet för IP-tv samt internet från Ownit.

Gemensamma utrymmen
I Föreningen finns bland annat ett välutrustat gym med moderna maskiner. Efter avslutat pass kan du koppla av i torr-eller ångbastun som utgör kvarterets eget spa. Det finns också ett behandlingsrum som kan bokas för diverse behandlingar. Som boende i HG7 är det enkelt att bjuda in vännerna på filmkväll - kvarteret har nämligen eget biorum. Det finns även en festlokal och gemensam gård för trevliga stunder med vänner och grannar. Här finns bland annat trädgårdspaviljonger, lekfunktioner och grönska. Små trädgårdsoaser med plats för grill, middagar samt områden som uppmuntrar till lek för barnen. I trapphusen finns det barnvagnsförråd och på gården finns det cykelparkering. Till varje lägenhet finns nyttjanderätt till ett källarförråd. Det finns även ett miljörum.

För mer information om projektet
http://hg7.se/
Tv och Bredband
Tv och Bredband från Ownit. Obligatorisk avgift för tv och bredband om 283 kr/mån.
Parkering
Det finns garage i källaren med totalt 126 p-platser. Garaget nås via trapphuset eller med hissen Kostnad 1900 kr/mån för enkelplats och 2400 kr/mån för dubbelplats. 12 platser med laddstolpar för elbil. Garaget delas i med Brf Linjefarten 1 och Brf Båtturen 1. Brf Linjefarten 2 bekostar samtliga kostnader för garaget och samtidigt erhåller samtliga intäkter från uthyrningen.
FÖRENINGENS RENOVERINGAR
Fastigheten är nybyggd och det finns i dagsläget inget behov av renovering.

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerbostadshus
BYGGNADSÅR
2014
Hiss
Ja

Ekonomi

Utgångspris
9 395 000 kr
KOMMUNALSKATT
29,885%
Pantsatt
Ja

Allmänt om området

Hammarby Sjöstad ligger med ett enanstående läge vid Hammarby Sjö, kanalen och med närhet till både stan och naturen. Efter en kort promenad når du köpkvarteret i Sickla med alla butiker du kan tänkas behöva. Likaså Sickla sjö med badmöjligheter ligger endast en liten bit bort. Fina promenadstråk i området, närhet till Nacka reservatet, Björkhagens golfklubb, Hellasgården samt Hammarbybacken. Hammarby Sjöstad är fortfarande under utbyggnad men när stadsdelen är fullt utbyggt kommer det att finnas ca 11 500 lägenheter och ca 26 000 boende.

Kommunikation

Snabbaste sättet att ta sig till och från Hammarby Sjöstad är med Tvärbanan. Spårvagnen trafikerar sträckan Alvik - Sickla Udde med stop vid Liljeholmen och Gullmarsplan. Vid Årstaberg hittar Ni pendeltågsstation. Tvärbanan är under utbyggnad och inom kort förlängs sträckan till Solna. Busslinjer 71, 74 samt nattbuss 96 trafikerar Hammarby Sjöstad.

Båttrafiken med m/s Lotten är gratis och går mellan Hammarby Sjöstad - Henriksdal - Södermalm, oftast med 15 minuters trafik mellan 06:00 - 24:00. Se tidtabeller på www.hammarbysjostad.se.

Från och med maj - oktober trafikerar m/s Emelie sträckan Hammarby Sjöstad - Nybrokajen med stop vid Södermalm, Saltsjökvarn och Djurgården.

Närservice

Hammarby Sjöstad är en utav Stockholms nyaste stadsdelar som förenar modernt storstadsliv med närheten till sjö och natur. I området finns trevliga promenadstråk längs vattnet och Sjöstadsparterren.
Flertalet restauranger och butiker, träningsanläggningar bl a SATS , bibliotek, kyrka, barnomsorg samt skolor. Från årsskiftet öppnar Carnegie bryggeri en kort promenad bort, för med info se www.nyacarnegiebryggeriet.se
En 15 minuters promenad tar dig till Sickla Köpkvarter med 100-talet butiker, restauranger, biograf, SATS, Willys, Dieselverkstaden m.m.

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.