Såld villa på Fädriften 95 i Åhus - Täppet
Åhus - Täppet

Fädriften 95

Charmig villa i Åhus med gott om plats, trädgårdsoas och uthyrningspotential!

Såld

Charmig villa i Åhus med gott om plats, trädgårdsoas och uthyrningspotential!

Drömmer du om ett hem där utrymme och elegans möts i en harmonisk symfoni? Denna fantastiska villa i Åhus erbjuder detta och lite till! Med sina generösa ytor, en praktisk planlösning och möjlighet till uthyrning av källaren, är detta ett hem som passar många behov.

Villan är den perfekta kombinationen av rymlighet, elegans och mångsidighet. Här får du en välplanerad bottenvåning med hall, två sovrum (varav ett idag används som kontor och det andra som lekrum), matrum, vardagsrum, kök med matplats, toalett, badrum med dusch samt en utgång till ett underbart uterum. Ovanvåningen är lika imponerande med tre sovrum, en möblerbar hall, toalett med dusch samt en hall. Ett av sovrummen har till och med en egen balkong där du kan njuta av lugnet och solen.

Men det slutar inte här. Källaren ger dig möjligheten att hyra ut med ett stort rum för sängar och soffgrupp, komplett med ett kök och matplats i öppen planlösning. Dessutom hittar du i källaren en tvättstuga, pannrum, bastu och dusch, matkällare och klädkammare.

Utomhus är trädgården lummig och högt placerad, vilket ger en känsla av privatliv och fridfullhet. Njut av mysiga stunder på uteplatsen och dra nytta av det fristående garaget och förrådet för extra förvaringsutrymme.

Villan är belägen på Täppet i Åhus, ett eftertraktat område med närhet till allt du behöver. Här har du gångavstånd till Åhus bykärna, stranden, skolor, förskolor och service. Ett drömboende för den som värdesätter närheten till både stadsliv och natur.

Sällan kommer en villa med sådan potential och charm ut på marknaden. Kontakta oss för att boka din visning och upplev detta fantastiska hem i Åhus på nära håll. Välkommen hem till ditt drömboende!

Visa mer
Slutpris

4 750 000 SEK

Ansvarig mäklare

Sandra Berntsson

Reg. fastighetsmäklare
Assisterande

Charlotte Platoff

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Exteriör

Entré

Sällskapsutrymmen

Kök & matplats

Sovrum

Toalett entréplan

Badrum

Källare

Uterum

Utemiljö

Övriga bilder

Fastighetskarta

Planlösning