Såld lägenhet på Österlånggatan 3B i Kristianstad - Östermalm
Kristianstad - Östermalm

Österlånggatan 3B

Funktionell 1,5:a på populära Östermalm!

Såld

Funktionell 1,5:a på populära Östermalm!

Mycket smakfull och renoverad 1,5:a med modernt kök och stort ljust badrum. Plats för avhängning i hall med ljusa väggar och vackert parkettgolv. Rymligt kök med sittplats för 4-6 personer. Lättmöblerat vardagsrum, även här vackert parkettgolv och fint ljusinsläpp från stora fönster och utgång till balkong mot den lugna innergården. Fräscht badrum med dusch. Mysig sovdel med plats för dubbelsäng, nattduksbord, byråer samt med klädgarderob. Genomgående luftig takhöjd.

Lägenheten är försedd med säkerhetsdörr. Till lägenheten hör två förråd. Föreningen är välskött med låg belåning. På kort gångavstånd nås Kristianstads centrum, fina promenadstråk och kollektiva kommunikationer. Välkommen på visning till ett av Kristianstads bästa lägen!

Ps. Glöm inte att följa oss på instagram: smhkristianstad för uppdateringar om aktuell förmedling och andra objekt.

Anmäl ert intresse redan idag!
Lämna era uppgifter genom att enkelt göra en intresseanmälan på vår hemsida eller ta kontakt med ansvarig mäklare per telefon eller mejl.

Bra att tänka på:
- Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen kommer igång genom att:
1. Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga mig, så ber jag mina bankkontakter ta kontakt med dig med ett bra erbjudande.
2. Äger du ditt nuvarande boende? Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt boende? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller lägga upp en plan för din försäljning.

Visa mer
Slutpris

800 000 SEK

Ansvarig mäklare
Assisterande

Charlotte Platoff

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Exteriör

Entré

Hall

Kök

Sovrum

Vardagsrum

Balkong

Badrum

Omgivningar

Tvättstuga

Planlösning