Såld fritidshus på Skättilljungavägen 266 i Tollarp
Tollarp

Skättilljungavägen 266

Välkomna till detta trivsamma lilla hus i Skättilljunga!

Såld

Välkomna till detta trivsamma lilla hus i Skättilljunga!

Omringat av åkermark ligger denna lilla pärla, med lummig trädgård och både extra hus, stora förråd och garage på tomten.

Det lilla vita torpet har en farstukvist med charmiga fönsterpartier och inne finner vi ett hemtrevligt kök med en mysig och värmande kamin. Här finns även ett sovrum och ett rymligt vardagsrum. Härifrån når du utbyggnaden i form av ett härligt uterum. Från vår till höst blir detta ditt extra vardagsrum. Via köksfarstuns groventré når du badrummet med dusch. En trappa upp finns den inredda vinden med allrum, sovrum och en toalett.

På tomten ligger gårdshuset som innehåller fastighetens tvättstuga, men även två allrum som kan användas som gästrum, kontor, hobbyverksamhet. Sätt in ett kök så har du en en egen lägenhet. Eller varför inte göra om denna byggnad till ditt egna hemmaspa då det finns både dusch, toalett och en bastu här!

Och till sist: för de bilentusiaster som söker det ultimata utrymmet finns här inte mindre än tre garage varav ett husvagnsgarage, en carport samt en verkstad med egen smörjgrop. Så här finns plats för dina mest älskade farkoster och projekt!

Vidare på tomten finns det både fruktträd, bärbuskar samt löv- och barrträd. Kan detta bli din nästa oas?

Fastigheten säljs med friskrivningsklausul. Anmäl ditt intresse redan idag genom att enkelt boka in dig på visning på vår hemsida eller ta kontakt med ansvarig mäklare per telefon eller mejl.

Varmt välkomna!

Ps. Följ oss gärna på instagram smhkristianstad för fortlöpande uppdateringar om just den här och andra förmedlingar!

Bra att tänka på:
- Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen kommer igång genom att:
1. Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga mig, så ber jag mina bankkontakter ta kontakt med dig med ett bra erbjudande.
2. Äger du ditt nuvarande boende? Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt boende? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller lägga upp en plan för din försäljning.

Visa mer
Slutpris

900 000 SEK

Ansvarig mäklare
Assisterande

Charlotte Platoff

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Exteriör

Hall

Kök

Sovrum

Vardagsrum

Uterum

Badrum

Övervåning

Extrahus

Garage

Övriga bilder

Fastighetskarta