Såld villa på Jollvägen 9 i Åhus - Vattentornsområdet
Åhus - Vattentornsområdet

Jollvägen 9

Välplanerad enplansvilla med källare i lugnt villaområde.

Såld

Välplanerad enplansvilla med källare i lugnt villaområde.

Välkomna till ett härligt boende på Vattentornsområdet i Åhus! Här bor man i en välskött och gedigen enplansvilla med källare från 1975. Huset har genomgående bra standard och är försedd med slittåliga material som åldrats vackert, väldisponerade kvadratmeter och ett härligt vinterbonat uterum. De fyra rummen plus det tillbyggda uterummet och hela källarplan ger fantastiska förutsättningar för barnfamiljen eller för det par som söker ett hem att trivas i under många år framöver. Tomten är en lättskött tomt med yta för både lek och avkoppling, och med ett riktigt trevligt trädäck.

Från entrén kommer du in i en stor ljus hall med plats för klädförvaring och vidare in till kök, matplats och vardagsrum. Ett bra disponerat kök med plats för 4-6 personer som går att nås från två håll. Bredvid köket ligger ett stort vardagsrum med plats för både soffgrupp och matbord. Med fönster i två väderstreck får man ett fantastiskt ljusinsläpp. Vidare erbjuder entréplan två-tre bra sovrum, ett helkaklat badrum med golvvärme och dusch samt ett tillbyggt vinterbonat uterum som blir familjens andra vardagsrum. Via en altandörr från köket nås en stor härlig soldränkt uteplats i form av ett nyare trädäck. En trappa ner hittar vi en källare med inredd gillestuga och öppen spis. Här finns även ett gästrum, ett hobbyrum, matkällare/förvaring, en tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare samt tvättho och plats för klädvård. Ett plus är att det finns ett badrum även i källarplan, även här med dusch. Utgång till garaget från källarplan.

Huset omges av en välskött och trevlig trädgård med gott om soltimmar och massor av utrymme för odling, lek och rekreation. För att summera, detta är ett rejält hus i bra skick med välplanerade kvadratmeter och en väldigt mysig utemiljö!

Villan är förbesiktigad och säljaren ämnar teckna en dolda fel försäkring!

Varmt välkomna på visning!

Ps. Glöm inte att följa oss på instagram: smhkristianstad för uppdateringar om aktuell förmedling och andra.

Anmäl ert intresse redan idag!
Lämna era uppgifter genom att enkelt göra en intresseanmälan på vår hemsida eller ta kontakt med ansvarig mäklare per telefon eller mejl.
Bra att tänka på:
- Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen kommer igång genom att:
1. Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga mig, så ber jag mina bankkontakter ta kontakt med dig med ett bra erbjudande.
2. Äger du ditt nuvarande boende? Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt boende? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller lägga upp en plan för din försäljning.

Visa mer
Slutpris

2 695 000 SEK

Ansvarig mäklare
Assisterande

Charlotte Platoff

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Exteriör

Hall

Vardagsrum

Kök

Badrum

Sovrum

Allrum

Uterum

Gillestuga

Gästrum

Badrum 2

Källare

Säljarens egna bilder.

Övriga bilder

Fastighetskarta

Planlösning