Såld lägenhet på Kanalgatan 19 i Kristianstad - Centrum
Kristianstad - Centrum

Kanalgatan 19

Vacker nyproducerad tvåa i det coola tolvvåningshuset No. 12 mitt i centrala Kristianstad!

Såld

Vacker nyproducerad tvåa i det coola tolvvåningshuset No. 12 mitt i centrala Kristianstad!

Välkommen till denna fina, moderna 2:a på nionde våningen i Kristianstads nya signum hus No. 12!

Med sina rymliga 68 kvadratmeter har du gott om plats för bekvämt och underhållsfritt boende. Att dessutom smidigt kunna ta hissen upp direkt från gatuplan gör tillgängligheten fantastisk.

Med fina materialval och moderna tillval som exklusiva vitvaror, dimmerpaket och mycket mer sticker denna bostad ut ur mängden. Stora fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus gör att du kan njuta av fin utsikt över kanalen och bor lagom högt för att åtnjuta lummigheten från träden. Modern planlösning med kök, matplats och vardagsrum placerat i en luftig, social samvaro med varandra. Köket från Vedum, med schyssta maskiner och dimbara lampor. Stort sovrum med en egen "walk in closet". Badrum med dimbara spottar, klinkers med golvvärme och en egen tvättmaskin och torktumlare - ”hotellyxigt". Garderobsväggen i hallen, klädkammaren i sovrummet samt ett förråd i lägenheten optimerar förvaringsmöjligheterna.

Den mysiga balkongen gör att du kan njuta av sommaren från din egna lilla oas. Och vill du ha ännu mer utomhusutymme så tar du hissen upp till takterrassen på våning tolv. Här kan du njuta av en magnifik utsikt över hela staden! I hus No. 12 bor man centralt med god service, gångavstånd till det mesta och goda kommunikationer. Garageplats i Galleria Boulevards parkeringshus kan hyras separat.

Sammanfattningsvis är denna tvåa en lättillgänglig bostad med högsta standard och komfort. Varmt välkommen att anmäla ert intresse redan idag!

Ps. Glöm inte att följa oss på instagram: smhkristianstad för uppdateringar om aktuell förmedling och andra.

Bra att tänka på:
- Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen kommer igång genom att:
1. Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga mig, så ber jag mina bankkontakter ta kontakt med dig med ett bra erbjudande.
2. Äger du ditt nuvarande boende? Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt boende? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller lägga upp en plan för din försäljning.

Visa mer
Slutpris

1 875 000 kr

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.