Såld lägenhet på Skogsvägen 3B i Kristianstad - Parkstaden
Kristianstad - Parkstaden

Skogsvägen 3B

Den perfekta 1:an - nu till salu!

Såld

Den perfekta 1:an - nu till salu!

Parkstaden är en central stadsdel i Kristianstad med närhet till det mesta, och stadsdelen gör skäl för sitt namn genom sin grönska. Här presenteras nu en yteffektiv nyrenoverad etta med stort kök, fin karaktär och bra standard. Ett plus för gott om förvaring!

Vi välkomnas in i en nymålad hall med behagligt sköna gröna väggar. Hallen har plats för ytterkläder och skor. Direkt till vänster är det rymliga allrummet placerat. Här finns gott om plats för både säng, soffa och umgänge. Även detta rum är ytskiktsrenoverat med ljusa väggar i grått och nylackat parkettgolv. Härifrån har man utgång till en mysig liten balkong i västläge med eftermiddags/kvällssol.

Köket är ovanligt stort för att vara i en 1:a, trivsamt och med fina arbetsytor och inredning. Nyrenoverat och fräscht och utrustat med kyl/frys, spis samt ny induktionshäll och fläkt. Ett plus för diskmaskin!

Badrummet har klinkergolv samt helkaklade väggar. Utrustningen består av handfat, elektrisk handdukstork, toalettstol samt en dusch. Nyinstallerad badrumsfläkt!

Området är lugnt med närservice och grönområden precis runt hörnet. 5 min till Maxi Stormarknad, 5 min till citykärnan, 5 min till busskommunikationer...

Här bor du i en välskött förening med god ekonomi. Varmt välkommen på visning!

Ps. Glöm inte att följa oss på instagram: smhkristianstad för uppdateringar om aktuell förmedling och andra.

Anmäl ert intresse redan idag!
Lämna era uppgifter genom att enkelt göra en intresseanmälan på vår hemsida eller ta kontakt med ansvarig mäklare per telefon eller mejl.

Bra att tänka på:
- Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen kommer igång genom att:
1. Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga mig, så ber jag mina bankkontakter ta kontakt med dig med ett bra erbjudande.
2. Äger du ditt nuvarande boende? Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt boende? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller lägga upp en plan för din försäljning.

Visa mer
Slutpris

720 000 SEK

Ansvarig mäklare
Assisterande

Charlotte Platoff

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Exteriör

Hall

Kök

Badrum

Allrum

Balkong

Omgivningar

Planlösning