Såld villa på Nätvingevägen 17 i Åhus - Täppet
Åhus - Täppet

Nätvingevägen 17

Härlig villa på promenadavstånd till havet i Åhus! Pool, SPA, garage. Drömhem i paradis!

Såld

Härlig villa på promenadavstånd till havet i Åhus! Pool, SPA, garage. Drömhem i paradis!

Denna imponerande villa i Åhus är verkligen en drömliknande bostad med enastående faciliteter och generösa utrymmen. Med två våningar erbjuder den gott om plats för hela familjen att njuta av.

När du kliver in i villan möts du av en rymlig och välkomnande atmosfär. Här finns generösa sällskapsytor som skapar en perfekt miljö för umgänge och avkoppling. Den öppna planlösningen ger en känsla av rymd och ljus i hela huset. De höga taken och de stora fönstren släpper in naturligt solljus och ger samtidigt en fantastisk utsikt över den vackra trädgården.

En av höjdpunkterna i denna villa är poolen och SPA-badet som erbjuder den ultimata avkopplingen och lyxen. Efter en lång dag kan du dyka ner i poolen för att svalka dig eller koppla av i det bubblande badet i SPA-avdelningen. Det är en oas av lugn och harmoni där du kan skämma bort dig själv och unna dig den perfekta vardagslyxen.

Förutom huvudbyggnaden finns det en separat byggnad som innehåller ett garage och extra bostadsutrymmen. Detta ger dig möjlighet att använda utrymmet som gästhus eller extra sovrum för familj och vänner som kommer på besök.

Trädgården är välskött och uppvuxen, vilket ger en naturlig och fridfull atmosfär. Här kan du njuta av soliga dagar och utomhusaktiviteter med familj och vänner. Trädgårdens lummighet ger en svalkande plats att koppla av på under varma sommardagar. Det är verkligen en fridfull och vacker plats att kalla hemma.

Läget är bekvämt och perfekt för dem som älskar närheten till havet. Åhus är en omtyckt ort som erbjuder vackra stränder och en charmig atmosfär. Att äga denna villa ger dig möjlighet att njuta av det bästa av både land och hav.

Sammanfattningsvis är denna villa en pärla som erbjuder generösa utrymmen, lyxiga faciliteter och en uppvuxen trädgård. Med en pool och SPA-bad kan du njuta av avkoppling och välbefinnande i din egen privata oas. Med närheten till havet är detta verkligen en drömliknande bostad som inte får missas.

Ps. Följ oss gärna på instagram smhkristianstad. Där uppdaterar vi om just denna och andra pågående förmedlingar.

Visa mer
Slutpris

5 225 000 SEK

Ansvarig mäklare

Sandra Berntsson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Utemiljö

Kök & matplats

Vardagsrum

Exteriör

Allrum

Sovrum

Badrum

Tvättstuga

Garage

Övriga bilder

Fastighetskarta

Planlösning