Såld villa på Paradisvägen 5I i Åhus - Täppet
Åhus - Täppet

Paradisvägen 5I

DITT NYA BOENDE!

Såld

DITT NYA BOENDE!

Denna mysiga fastighet är belägen alldeles intill Åhus mest välbesökta och populära rekreation- och evenemangstrand.
Här erbjuds en idyllisk tillvaro för den som söker ett permanent- eller fritidsboende med härliga utrymmen för både avkoppling och strandliv endast ett par hundra meter från havet.

Fastigheten med sitt hörnläge stoltserar med en trevlig varmgrå fasad, en härligt lättskött trädgård och en planlösning som är både tilltalande, ljus och öppen.

Överallt stilrent och trivsamt med genomgående materialval och en social atmosfär.

Bostaden inleds med en inbjudande hall med gott om plats för avhängning av ytterkläder och förvaring av skor. Vardagsrummet i sin tur, med sin öppna planlösning mot bostadens kök stoltserar med en kamin, perfekt för lite kyligare och mysiga hemmakvällar. Från köket nås uterummet. En insynsskyddad dröm med plats för många sittande gäster, helt klart en förlängning av hemmet, i en otroligt avkopplande miljö.
Ovanvåningen består idag av ett ett rum möblerat med soffa samt säng. Här kan man med lite kreativitet få till två rum. Via stora fönster kan havet skymtas och på balkongen kan man stundtals höra havet.

Trädgården är ett riktigt paradis med sina vackra singlade partier, plattsättningar och blommande växtlighet som blommar efter säsong. Här finns något att njuta av året om, från påskens forsythia till högsommarens hortensia.

Läget är perfekt för dig som älskar havet och vill ha närhet till både centrum och Åhus seaside, bygdens senaste stolthet. Här finns både restaurang, spa, hotellverksamhet och friluftsbad.

Området där fastigheten ligger är dessutom känt för sin orörda natur och vackra kustlinje med några av Sveriges bästa badplatser. Här finns också goda möjligheter till fiske, båtliv eller en cykeltur längs kusten.

Så varför inte slå till och förverkliga drömmen om att bo nära havet! Så här strandnära läge kommer sällan ut på marknaden.

Varmt välkomna på visning!

Ps. Följ oss gärna på instagram för mer uppdateringar om just den här bostaden och andra som vi förmedlar just nu. smhkristianstad

Visa mer
Slutpris

3 440 000 SEK

Ansvarig mäklare

Charlotte Platoff

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Exteriört

Hall

Vardagsrum

Kök

Uterum

Allrum

Badrum

Sovrum

Utemiljö

Omgivningar

Övriga bilder

Fastighetskarta

Planlösning