Såld villa på Södermalmsvägen 6B i Rinkaby
Rinkaby

Södermalmsvägen 6B

Fin villa på vackert läge i Rinkaby!

Såld

Fin villa på vackert läge i Rinkaby!

Välkomna till ett härligt boende i Rinkaby! Perfekt placerad som sista tomt mot hagarna och skogen. Här bor man i en välskött och gedigen enplansvilla med källare från 1977, med lagom avstånd till både naturen, de vita sandstränderna i Åhus och dryga milen in till Kristianstad. Huset har genomgående hög standard och är försedd med slittåliga material som åldrats vackert, väldisponerade kvadratmeter och mycket ljusinsläpp. Med en bra planering av varje kvadratmeter skapas generösa utrymmen som rymmer alla dina behov. För barnfamiljen som drömmer om ett hus med rum för alla eller det par som längtar efter en fristad av komfort och njutning på ett plan är denna villa den perfekta platsen att kalla hem i åratal framöver. På en lättskött hörntomt som ramar in huset på ett harmoniskt vis, finns det gott om utrymme för både lek, odling och avkoppling. En välskött gräsmatta, vackra rabatter och ett trädgårdsland skapar en oas av grönska och harmoni. Den rymliga altanen med markis sträcker sig från köket och erbjuder en plats för ljumma sommarkvällar och utomhusmiddagar.

Väl inne i detta hem möts du av en entréhall med bra utrymme för klädförvaring. Hallen öppnar upp sig till ett fint och ljust vardagsrum till höger. Med gott om plats för både en avslappnad soffgrupp och en festlig matplats, blir detta vardagsrum hjärtat av familjelivet och underhållningen. Det välutrustade köket genomgick en renovering 2015, med stilrena vita luckor från Ballingslöv. Här finns även en matplats som lätt rymmer stora sammankomster för de mest minnesvärda middagarna. Köket nås enkelt från hallen samt från den praktiska groventrén. Entréplan rymmer även tre rejäla sovrum, alla med inbyggda garderober och gott om utrymme att trivas på. Här finns även en separat gästtoalett. Entréplanet stoltserar också med ett nyrenoverat, påkostat badrum där inga detaljer har sparats. Kvalitetsinredningen från Ballingslöv visar prov på genomtänkt design och högsta standard.

En trappa ner, väntar en källare som öppnar upp en värld av möjligheter. Här hittar du en gillestuga med en öppen spis vilket skapar en mysig atmosfär. Källaren erbjuder också omfattande förvaringsmöjligheter, ett gästrum, ett kreativt hobbyrum, en praktisk verkstad samt klädkammare och matkällare. I tvättstugan har du tillgång till tvättmaskin och tvättho och även plats för klädvård. Ett extra plus är det andra badrummet med en bekväm dusch och en bastu, som gör källarplanet fullständigt och mångsidigt.

Och till sist: för de bilentusiaster som söker det ultimata utrymmet, finns här en imponerande fristående garagebyggnad som tar emot inte mindre än två bilar, ett släp och till och med en båt. Här finns plats för dina mest älskade farkoster och projekt.

Sammanfattningsvis, om du längtar efter en bostad som förenar komfort, utrymme och naturskön elegans runt knuten, så är detta hem för dig. Villan har genomgått en noggrann besiktning och nu väntar vi på fotografering för att läggas upp till salu i månadsskiftet. Missa inte chansen – anmäl ditt intresse redan idag genom att enkelt göra en intresseanmälan på vår hemsida eller ta kontakt med ansvarig mäklare per telefon eller mejl.

Varmt välkomna!

Ps. Följ oss gärna på instagram smhkristianstad för fortlöpande uppdateringar om just den här och andra förmedlingar!

Bra att tänka på:
- Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen kommer igång genom att:
1. Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga mig, så ber jag mina bankkontakter ta kontakt med dig med ett bra erbjudande.
2. Äger du ditt nuvarande boende? Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt boende? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller lägga upp en plan för din försäljning.

Visa mer
Slutpris

3 150 000 kr

Ansvarig mäklare
Assisterande

Charlotte Platoff

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Exteriör

Hall

Kök & matplats

Badrum

Sovrum

Vardagsrum

Toalett entréplan

Källarvåning

Gillestuga

Gästrum

Bastu

Tvättstuga

Övriga bilder

Fastighetskarta

Planlösning