Såld villa på Skonertvägen 8 i Åhus - Vattentornsområdet
Åhus - Vattentornsområdet

Skonertvägen 8

På ypperligt läge i trivsamt kvarter - välskött, social och rymlig!

Såld

På ypperligt läge i trivsamt kvarter - välskött, social och rymlig!

Låt oss hylla 70-talsvillorna! Under detta årtionde var man verkligen noggrann när det kom till layout, praktisk användning och visuell attraktion! Utrymmena är precis lagom stora, köken är rymliga och planlösningen är öppen. Och nu är en sådan villa till salu på populära Vattentornsområdet i Åhus!

På bottenvåningen hittar du både hall, kök, matsal, vardagsrum, två sovrum, badrum och en tvättstuga. Överallt finns det en tilltalande mängd naturligt ljus och en mycket mysig atmosfär! När du går upp till övervåningen möts du av ett klassiskt allrum som skapar en koppling till bottenvåningen och fortsätter med två stora sovrum samt en klädkammare. Här finns också ett badrum med dusch.

Utomhus finner du en välskött trädgård med en underbar och mysig "baksida". Det är som om det vore skapat för social samvaro med en rymlig träterrass som rymmer ett utomhusspabad, ett inglasat uterum, en grillplats och en vacker trädgård som delvis underhålls av en robotgräsklippare och utkastare för trädgårdsbevattning. På tomten finns också ett anslutet garage med gott om förvaringsutrymme, ett stort förråd samt en redskapsbod.

För att summera, detta är ett rymligt hus i mycket bra skick med välplanerade kvadratmeter och den bästa trädgården!

Villan är förbesiktigad och säljaren ämnar teckna en dolda fel försäkring!

Varmt välkomna på visning!

Ps. Glöm inte att följa oss på instagram: smhkristianstad för uppdateringar om aktuell förmedling och andra.
Anmäl ert intresse redan idag!
Lämna era uppgifter genom att enkelt göra en intresseanmälan på vår hemsida eller ta kontakt med ansvarig mäklare per telefon eller mejl.
Bra att tänka på:
- Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen kommer igång genom att:
1. Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga mig, så ber jag mina bankkontakter ta kontakt med dig med ett bra erbjudande.
2. Äger du ditt nuvarande boende? Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt boende? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller lägga upp en plan för din försäljning.

Visa mer
Slutpris

3 200 000 SEK

Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Exteriört

Hall

Kök

Uteplats

Uterum

Matrum

Vardagsrum

Sovrum 1

Sovrum - Arbetsrum

Badrum

Tvättstuga

Allrum

Sovrum 3

Sovrum 4

Toalett

Planritningar

Övriga bilder

Fastighetskarta

Planlösning