Såld lägenhet på Sjögatan 44B i Åhus
Åhus

Sjögatan 44B

Smashing parhus i Åhus!

Såld

Smashing parhus i Åhus!

Smashing parhus i Åhus!

Tankarna far direkt till grannlandet Danmark när vi närmar oss kvarteret Kalvatäppan och dess teglade bostadsrättsradhus. Här presenteras nu en riktigt fin bostad - ett 1,5-plans bostadsrättsparhus i centrala Åhus. Kvarteret är oerhört trivsamt och dess närhet till både hav, bykärna och kommunikation gör läget oslagbart. Exteriört har man en liten täppa på framsidan av bostaden och en mysig egen innergård som är som gjord för en privat oas. Föreningen hyr ut carport och parkeringsplatser. På tal om föreningen är den mycket trevlig och man har stenkoll på ekonomin vilket gör att man har inget behov av höjning av månadsavgiften. I avgiften ingår dessutom både värme, vatten, sophämtning, kabel-tv och bostadsrättsförsäkring. Tryggt och ekonomiskt.

Interiört möts vi av en luftig planlösning på entréplan med kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning och med direktkontakt med både det uppvärmda uterummet och den nämnda innergården. Dagsljuset flödar in! Separat tvättstuga finns här också samt ett nyligen renoverat helkaklat badrum med dusch.

En trappa upp möts vi av ett mysigt allrum med fransk balkong, som idag används som master bedroom. Förutom två sovrum till på detta plan finns även förvaring och helkaklat badrum med badkar.

Hela bostaden är mycket ljus, välskött och fint i ordning. Sammanfattningsvis erbjuds här ett underhållsfritt boende med en hög levnadsstandard på ett eftertraktat läge i vårt fantastiska Åhus. Varmt välkommen att boka visning. Vi ses!

Visa mer
Slutpris

2 900 000 SEK

Ansvarig mäklare
Assisterande

Charlotte Platoff

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Exteriör

Hall

Badrum nedre plan

Tvättrum

Kök

Vardagsrum

Uterum

Uteplats

Allrum

Sovrum

Badrum övre plan

Omgivningar

Övriga bilder

Fastighetskarta

Planlösning