Såld lägenhet på Kapellgatan 16A i Kristianstad - Östermalm
Kristianstad - Östermalm

Kapellgatan 16A

Såld

Vi älskar att bli förälskade! Det blir man direkt i hallen på Kapellgatan. Pang säger det och sen är det en vacker kärlekshistoria våningen igenom. Två tidigare lägenheter har blivit en, i en välstrukturerad planlösning med de fördelarna att man bland annat har hela två toaletter och ett badrum. Dessutom en fullutrustad tvättstuga i ett av de tidigare köken. Högt till tak, breda golvlister, stuckaturer, takrosetter och vackra spegeldörrar är genomgående. Lägg till ett fantastiskt ljusinsläpp. Tack vare att bostaden är belägen på fjärde våningen och utan annan byggnad direkt inpå ges här en känsla av rymd och ljus.

Köket är en förälskelse i sig. Nuvarande ägare har med varsam hand och en genomtänkt plan renoverat köket. Genom att slå ihop det kök som fanns med intilliggande sovrum skapades ett luftigt kök med matplats, som gjort för dig som älskar matlagning och att umgås. En av våningens två balkonger nås härifrån också. Det lilla extra går igen i såväl kvalitet på köksinredningen som på dess maskiner. Två ugnar, två vinkylar, bänkskivor i sten, spishäll med integrerad fläkt... listan är längre än så. Den generösa köksön rymmer de båda vinkylarna och det är även här magin i köket sker. Hällen har integrerad fläkt, vilket gör att du kan laga din middag utan att behöva ducka för en fläktkåpa som envisas med att vara i vägen.
Vid köket ligger vardagsrummet. Trivsamt att knyta ihop dessa båda rum i en tilltalande sällskapsdel av bostaden.
Våningen har två sovrum. Båda är generösa i storlek. Det ena skulle mycket väl kunna fungera som sällskapsrum istället. De garderober som står här är flyttbara. Sovrum nummer två har klädkammare och utgång till balkong.
Tvättstugan är belägen nära sovrummen och är en fullutrustad dröm, oavsett om du gillar att tvätta eller ej. Tvättmaskin och torktumlare från Miele, maxad förvaring och mycket goda arbetsytor. Allt i en vacker och klassiskt svart-vit inramning.
De två toaletterna och badrummet har varsitt färgtema och borde därmed, åtminstone var för sig, attrahera precis alla. Klassiskt svart-vit med fransk känsla, mörkare orientalisk mosaik samt ljust och fräscht med inslag av trä.

Bostaden är belägen på attraktiva och omtyckta Östermalm, nära både centrum och grönområden.
Föreningen är en bostadsförening med stadgar från 2016 och inga begränsningar i dessa. Det är en ekonomisk mycket stabil förening med låg belåning och det gjordes ingen höjning av månadsavgiften vid årsskiftet. Tryggt och bra!

Sammanfattningsvis är det här en bostad som ska upplevas på plats! Vi hälsar dig därför varmt välkommen på visning. Vi ses!

Visa mer
Slutpris

2 770 000 SEK

Ansvarig mäklare

Sandra Berntsson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Kök & matplats

Balkong

Vardagsrum

Hall

Sovrum 1

Sovrum 2

Tvättstuga

Badrum

Toalett

Trappuppgång

Exteriör

Övriga bilder

Planlösning