Bäckaskogsvägen 24 Bäckaskog
Bäckaskog

Bäckaskogsvägen 24

ETT HUS FÖR VARDAGSGLÄDJE!

Såld

ETT HUS FÖR VARDAGSGLÄDJE!

På strålande läge, intill grönområde ligger denna välplanerade och trivsamma enplansvilla med källare om 143 + 100 kvm. Här bor man i ett familjevänligt och lugnt område på bekvämt promenadavstånd till natursköna områden. Generös men lättskött trädgård, härliga uteplatser, uppfart samt garage.
Till stora delar i äldre skick men med en fantastisk planlösning, disponerad över två plan med tre-fyra sovrum, vardagsrum med fantastiskt ljusinsläpp, allrum med kamin, ett praktiskt utformat arbetskök, badrum samt toalett, hobbyrum, tvättstuga och mängder med förvaringsutrymmen.
Nära Bäckaskog hittas Fjälkinge backe, ett naturreservat med stora natur- och rekreationsvärde samt Oppmana- och Ivösjöns ljuvliga badplatser. Även Bäckaskogs slott är ett populärt turistmål med fantastiska övernattningsmöjligheter, mat, evenemang och vandringsleder. Förskola/skola finns i både Kiaby och Fjälkinge, de två närmast grannbyarna.
Med närhet till kollektivtrafik och snabb påfart till väg E22. Perfekt för pendlaren.

Välkomna!

Anmäl ert intresse redan idag!
Lämna era uppgifter genom att enkelt göra en intresseanmälan på vår hemsida eller ta kontakt med ansvarig mäklare per telefon eller mejl.

Bra att tänka på:
- Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen kommer igång genom att:
1. Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga mig, så ber jag mina bankkontakter ta kontakt med dig med ett bra erbjudande.
2. Äger du ditt nuvarande boende? Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt boende? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller lägga upp en plan för din försäljning.

Visa mer
Slutpris

1 445 000 kr

Ansvarig mäklare

Charlotte Platoff

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.