Såld villa på Sandliljevägen 11 i Degeberga
Degeberga

Sandliljevägen 11

SUTTERÄNGVILLA PÅ SUVERÄNT LÄGE I DEGEBERGA!

Såld

SUTTERÄNGVILLA PÅ SUVERÄNT LÄGE I DEGEBERGA!

På ypperligt läge i trivsamt kvarter har ni nu möjlighet att förvärva denna välskötta, sociala och rymliga sutterängvilla.

Perfekt för den stora familjen! Den totala boarean på mer än 200 kvm är utöver att vara mycket social även välplanerad.
Interiört väntar en rymlig och ljus hall, ett kök med matplats, ett rymligt vardagsrum i vinkel med trevligt ljusinsläpp via stora fönsterpartier, ett välhållet och fräscht badrum om än i äldre utförande, en potentiell toalett samt tre stycken behändigt stora sovrum!

Källarvåningen rymmer ytterligare allrum, varav ett med fungerande eldstad, sovrum, förrådsutrymmen, tvättstuga och egen verkstad/hobbyrum.

Underbar trädgårdstomt, på högt och fint läge med utsikt över Degeberga backar. Generös uppfart och garage!

Området är känt för sina natursköna omgivningar med havet Hanöbuktens sandstränder endast en kort bilfärd bort. Strategiskt placerat för pendlaren med ett par minuter från närmaste kollektiva busshållplats och endast 15 minuter med bil till E22:an. Samtidigt endast några minuter från samhällets alla bekvämligheter. Wow på den! Självklart finns det fiber i fastigheten!

Varmt välkomna!

Anmäl ert intresse redan idag!
Lämna era uppgifter genom att enkelt göra en intresseanmälan på vår hemsida eller ta kontakt med ansvarig mäklare per telefon eller mejl.

Bra att tänka på:
- Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen kommer igång genom att:
1. Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga mig, så ber jag mina bankkontakter ta kontakt med dig med ett bra erbjudande.
2. Äger du ditt nuvarande boende? Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt boende? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller lägga upp en plan för din försäljning.

Visa mer
Slutpris

2 100 000 kr

Ansvarig mäklare

Charlotte Platoff

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.