Såld villa på Malstensvägen 13 i Kristianstad-Öllsjö
Kristianstad-Öllsjö

Malstensvägen 13

Såld

På Malstensvägen 13 finner vi en rymlig familjevilla på attraktivt läge. Läget längst ner på gatan och alldeles intill ett parkliknande område gör detta till ett perfekt läge för en barnfamilj. Dessutom ligger både förskola och skola en kort promenad bort.
Bostadens generösa yta fördelar sig på ett och ett halvt plan plus källare.

Interiört finner vi en både praktisk och trivsam planlösning med öppna sällskapsytor, gott om sovrum som är belägna både på bottenvåningen och ovanvåningen och varje plan har dessutom både allrum eller vardagsrum samt toalett och dusch.

Tomten är placerad på en hörna och har ytor för både lek och vila samt en uteplats. Bilen står skyddat i dubbelgarage och uppfarten har plats för ytterligare bilar. I anslutning till garaget finns förråd. På tomten finns dessutom ett växthus.
Sammanfattningsvis erbjuds här en villa som har det mesta. Varmt välkommen att boka visning!

Villan är förbesiktigad och säljaren ämnar teckna en dolda fel försäkring.
Anmäl ert intresse redan idag!
Lämna era uppgifter genom att enkelt göra en intresseanmälan på vår hemsida eller ta kontakt med ansvarig mäklare per telefon eller mejl.

Bra att tänka på:
- Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen kommer igång genom att:
1. Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga mig, så ber jag mina bankkontakter ta kontakt med dig med ett bra erbjudande.
2. Äger du ditt nuvarande boende? Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt boende? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller lägga upp en plan för din försäljning.

Visa mer
Slutpris

2 400 000 SEK

Ansvarig mäklare

Sandra Berntsson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Exteriör

Omgivningar

Uterum

Hall

Kök & matplats

Vardagsrum

Badrum nedre plan

Tvättstuga

Sovrum

Allrum

Badrum övre plan

Gillestuga

Bastu

Övriga bilder

Fastighetskarta

Planlösning