Ridhusgatan 3 Kristianstad - Centrum
Kristianstad - Centrum

Ridhusgatan 3

Attraktivt belägen tvåa med öppen och luftig planlösning!

Såld

Attraktivt belägen tvåa med öppen och luftig planlösning!

Mitt i centrum erbjuds nu en inbjudande tvåa i populär och välskött bostadsrättsförening. På innergården finns en grönskande oas med uteplats tillgänglig för föreningens medlemmar. I föreningen finns även ett garage vilket är ett ovanligt i centrala fastigheter.

Välkommen in i luftig hall med hatthylla och plats för skor direkt till höger. Här finns även en garderob som praktiskt förvarar ytterkläder och skor. Nästa höger är badrummet. Ett rymligt badrum med kakel på väggarna och klinkers på golvet. Här finns dusch med infällbar vägg i glas. Snygg kommod och spegel med förvaring. Om man önskar finns plats att sätta tvättmaskin. Det finns annars en gemensam tvättstuga i källaren.

Efter entrén öppnar kök, matplats och vardagsrum upp sig. Köket är modernt och välutrustat med vita luckor och god förvaring och fina avlastningsytor.
Den öppna planlösningen är luftig och härlig med stora fönster som ger ett fint dagsljusinsläpp.
Sovrummet är vilsamt och har en garderob med infälld belysning. Snyggt och praktiskt!

Sammantaget är detta är bostad med hög standard och ovanligt fin finish. Renoveringen är varsamt genomförd och genomsyras av en samstämmig färgskala och likadana vackra parkettgolv överallt.

Varmt välkommen att bekanta dig ytterligare med denna unika vindslägenhet!

Visa mer
Slutpris

1 360 000 kr

Ansvarig mäklare

Sandra Berntsson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.