Kvarngatan 16 Glimåkra
Glimåkra

Kvarngatan 16

Bra hus för den händiga familjen!

Såld

Bra hus för den händiga familjen!

Nu finns ett bra hus till salu där ni kan sätta er egen prägel och skapa ert nya hem då huset har renoveringsbehov. Tre bra sovrum på ovanvåningen och ytterligare ett på bottenplan gör tillsammans med den stora trädgården och det lugna läget, att denna bostad är perfekt för barnfamiljen.

Första plan erbjuder två ingångar till huset med en hall, ett äldre kök med plats till ett matbord, vardagsrum med vackert parkettgolv och fint ljusinsläpp. Här finns plats för både soffgrupp och matplats. Mellan köket och vardagsrummet finns ett rum till som använts som kontor. På bottenplan finns även en toalett. Från hallen når du trappan upp till ovanvåningen som fördelar sig på badrum och tre sovrum varav ett har utgång till balkong. Rummen är ljusa och fina.

På den stora trädgårdstomten finns äppel- och plommonträd och gott om plats för lek, odling eller avkoppling! I garaget parkerar du bilen och slipper skrapa rutorna vintertid. Tomten är insynsskyddad och gränsar till grönområde och kvarteret gränsar till å och skog.

Fiber finns. Bostaden säljs med friskrivningsklausul. Varmt välkomna på visning!

Anmäl ert intresse redan idag!
Lämna era uppgifter genom att enkelt göra en intresseanmälan på vår hemsida eller ta kontakt med ansvarig mäklare per telefon eller mejl.

Bra att tänka på:
- Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen kommer igång genom att:
1. Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga mig, så ber jag mina bankkontakter ta kontakt med dig med ett bra erbjudande.
2. Äger du ditt nuvarande boende? Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt boende? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller lägga upp en plan för din försäljning.

Visa mer
Slutpris

450 000 kr

Ansvarig mäklare

Caroline Jalkhagen Tribo

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.