Såld villa på Tampvägen 2 i Furuboda
Furuboda

Tampvägen 2

Fritids eller permanentbostad i underbara Furuboda!

Såld

Fritids eller permanentbostad i underbara Furuboda!

Välkommen till ditt nya drömboende, på högt och fint läge samt med gångavstånd till havet!
Här finns allt man kan önska sig av ett permanent- eller fritidsboende till hela familjen.
Tomten som är både solig och stor möjliggör gott om plats för att njuta av de svenska sommardagarna, antingen vid bostadens härliga poolområde eller på en av de mysiga uteplatserna!

Utsikten mot områdets karakteristiska natur är lika trevlig som bostadens interiör. Här har man satsat på klassiska materialval i mjuka vänliga toner och fått till en planlösning som känns välplanerad och genomtänkt.

Bostaden rymmer flertalet sovrum och den delvis öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger gott om plats för socialt häng. Vi hittar också ett renoverat badrum och en sutterängdel med allrum, sovrum, förvaringsrum, badrum med dusch och tvättstuga. Helt enkelt , en rumsdisponering optimal oavsett hur familjestrukturen ser ut.

Men detta är bara början av allt som boendet har att erbjuda. Vi hittar även uthyrningsbar gäststuga om 30 kvm, carport och pool. Här har det nyligen installerats en ny energisnål pump och liner 2023. Poolområdet är utöver att vara en avkopplande plats även en perfekt plats för att hålla fester och bjudningar, likväl som ett ställe att bara njuta av en uppfriskande simtur.

Allt detta i det populära området Furuboda. Ännu en par bra saker? Bostaden ligger endast en kort promenad bort från havet, så även kollektivtrafiken och den välkända folkhögskolan Furuboda med sin lunchrestaurang och simhall.

Följ oss på Instagram smhkristianstad för mer uppdateringar om just denna och andra bostäder vi har till salu!

Visa mer
Slutpris

4 500 000 kr

Ansvarig mäklare

Charlotte Platoff

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Exteriört

Hall

Kök

Vardagsrum

Uterum

Uteplats

Badrum

Sovrum 1

Sovrum 2

Allrum

Sovrum nedre plan

Badrum/wc

Tvättstuga

Gästhus

Utemiljö

Omgivningar

Övriga bilder

Fastighetskarta

Planlösning