Såld villa på Järnåldersvägen 6 i Kristianstad - Vä
Kristianstad - Vä

Järnåldersvägen 6

Såld

Länge leve 70-talsvillorna! Under det här decenniet tänkte man verkligen till när det gällde härliga umgängesytor och smart planlösning!
Vi möts av en stor hall med gott om avhängningsmöjligheter som leder vidare in i den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Från köket har du utgång till inglasat uterum samt det nyare trädäcket med både pool och egen badtunna. Som gjort för avkoppling och umgänge! Vid sämre väder tar ni er ner i den mysiga gillestugan. Här finns både en härlig och värmande kamin, bastu och egen bar.

Entréplan rymmer även tre sovrum och badrum. På nedanvåningen finns sovrum, dusch, toalett, tvättstuga, pannrum/hobbyrum och flera förrådsutrymmen.
Exteriört väntar en lagom stor villaträdgård som gränsar till allmänning. En robotgräsklippare installerades i september i år. På tomten finns även ett garage och ett växthus.

Sammanfattningsvis, ett rejält hus med väldisponerade kvadratmeter som är perfekt för barnfamiljen eller för den som älskar socialt umgänge!

Villan är förbesiktigad och säljaren ämnar teckna en dolda fel försäkring. Varmt välkommen på vår visning!

Anmäl ert intresse redan idag!
Lämna era uppgifter genom att enkelt göra en intresseanmälan på vår hemsida eller ta kontakt med ansvarig mäklare per telefon eller mejl.

Bra att tänka på:
- Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen kommer igång genom att:
1. Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga mig, så ber jag mina bankkontakter ta kontakt med dig med ett bra erbjudande.
2. Äger du ditt nuvarande boende? Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt boende? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller lägga upp en plan för din försäljning.

Visa mer
Slutpris

3 000 000 SEK

Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Exteriör

Hall

Kök

Vardagsrum

Badrum

Sovrum

Gillestuga

Källare

Badrum källarplan

Säljarens egna bilder.

Övriga bilder

Fastighetskarta

Planlösning