Lillehemsvägen 17 Maglehem med omnejd
Maglehem med omnejd

Lillehemsvägen 17

Ett rymligt litet hus i 50-talsförpackning!

Såld

Ett rymligt litet hus i 50-talsförpackning!

Säg hej till vår supercoola 50-talsvilla!
Beläget i "konstnärsbyn", i ett av områdets mest populära del, på högt och fint läge, med utsikt över ett gemytliga kvarter, natursköna omgivningar och Hanöbukten.
Trevliga grannar, mitt i smeten och med kollektivtrafiken runt husknuten. På Lillehemsvägen 17 bor man genuint med en spännande dynamik, helt okänslig för trender och med en funktionell och effektiv planlösning- viktigare än stora ytor. Tre sovrum, ett hemtrevligt kök, vardagsrum med öppen spis, en ovanvåning med "a view", ett tidstypiskt badrum samt en källarvåning med högt i tak och stor potential för inredning av ytterligare rum. Överallt en genomgående fantastisk atmosfär! På femtiotalet kunde man bygga hus- det märks här! Exteriört väntar en trädgård i praktiskt lättskött format med prunkande fruktträd och fri utsikt mot fält och Östersjön! Effektiv uppvärmning via luft/vatten! Fiber finns i gatan.

Välkomna!

Anmäl ert intresse redan idag!
Lämna era uppgifter genom att enkelt göra en intresseanmälan på vår hemsida eller ta kontakt med ansvarig mäklare per telefon eller mejl.

Bra att tänka på:
- Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen kommer igång genom att:
1. Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga mig, så ber jag mina bankkontakter ta kontakt med dig med ett bra erbjudande.
2. Äger du ditt nuvarande boende? Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt boende? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller lägga upp en plan för din försäljning.

Visa mer
Slutpris

2 495 000 kr

Ansvarig mäklare

Charlotte Platoff

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.