Såld lägenhet på Sjögatan 44A i Åhus
Åhus

Sjögatan 44A

Såld

Tankarna far direkt till grannlandet Danmark när vi närmar oss kvarteret Kalvatäppan och dess teglade bostadsrättsradhus. Här presenteras nu en riktigt fin bostad. Ett 1,5-plans bostadsrättsparhus i centrala Åhus. Kvarteret är oerhört trivsamt och dess närhet till både hav och bykärna gör läget oslagbart. Exteriört har man en liten täppa på framsidan av bostaden och en stenlagd innergård som är som gjord för en privat oas. Föreningen hyr ut carport och parkeringsplatser. På tal om föreningen har man inget behov för höjning av månadsavgiften. I avgiften ingår dessutom värmen. Tryggt och praktiskt.

Interiört möts vi av en luftig planlösning på entréplan med kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning och med direktkontakt med både uterum och den nämnda innergården. Dagsljuset flödar! Separat tvättstuga finns här också samt ett badrum med dusch.
En trappa upp möts vi av ett mysigt allrum med fransk balkong och utsikt mot Åhus vackra kyrka och bykärna. Förutom två sovrum finns även förvaring och badrum med badkar.
Hela bostaden är mycket välskött och fint i ordning. Sammanfattningsvis erbjuds här ett boende för en hög levnadsstandard på ett eftertraktat läge i vårt fantastiska Åhus. Varmt välkommen att boka visning. Vi ses!

Visa mer
Slutpris

2 195 000 kr

Ansvarig mäklare

Sandra Berntsson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.