Såld villa på Källundavägen 29 i Skepparslöv
Skepparslöv

Källundavägen 29

I natursköna Skepparslöv ligger detta charmiga torp med fantastisk utsikt!

Såld

I natursköna Skepparslöv ligger detta charmiga torp med fantastisk utsikt!

Lugnt, gulligt och lummigt med anor från slutet av 1800-talet! Vackra fönster med härlig utsikt, en murstock mitt i huset och en pittoresk anda som bär spår av tidigare generationers liv. Planlösningen är mer eller mindre intakt och det lilla torpet på 50kvm rymmer två sovrum, allrum och kök. Baksidan är helt insynsskyddad och den lummiga trädgården är fylld av ljuvliga blommor, vackra träd och växter samt fruktträd och bärbuskar. Tomten gränsar till betesmark så du kan spana in kossorna när du tar ditt morgonkaffe på altanen, som för övrigt bjuder på många soltimmar. Eller slår du dig ner uppe på höjden och blickar ut över Kristianstadsslätten.

På tomten finns en äldre isolerad länga (med bevarad murstock) som idag används som förråd, en gammal jordkällare samt en nybyggd bod. Boningshuset har en oinredd vind med fönster i två väderstreck. Stor potential med andra ord!

Ett prisvärt alternativ om man söker en avslappnande miljö inte långt från Kristianstad, men ändå med närhet till både härliga strövområden och service.

Visa mer
Slutpris

875 000 kr

Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.