Everödsvägen 7 Östra Sönnarslöv
Östra Sönnarslöv

Everödsvägen 7

ETT INSPIRERANDE HEM!

Såld

ETT INSPIRERANDE HEM!

På ypperligt läge i trivsam by har ni nu möjligheten att förvärva denna charmiga 30-talsvilla med två garage samt gästhus med badrum och möjlighet till kök! Perfekt för uthyrning, för den med egen verksamhet eller som tonårshak!

Den totala boarean om 100 + 62 kvm är utöver att vara social även mycket välplanerad.

Interiört väntar en välkomnande hall, ett renoverat kök, matrum och vardagsrum. Ett helkaklat modernt och fräscht badrum, två stycken behändigt stora sovrum, en möblerbar hall samt en källarvåning med goda förvaringsutrymmen och fräsch tvättstuga. Överallt fint ljusinsläpp!

Underbart mysig villatomt med något för allas önskemål. Precis så som den ska vara! Generös uppfart med plats för många parkerande bilar samt två garage, gästhus och ytterligare förvaringsbyggnader.

Området är känt för sina natursköna omgivningar med Sönnarslövsbäcken porlandes genom byn. Strategiskt placerat för pendlaren med endast 10 minuters bilväg till E22:an, Kristianstad. 20 minuter till Östersjöns bländvita sandstränder och cykelavstånd till Kristianstad Airport! Alltså det mesta inom 10-20 minuter från hemmet! Wow på den!

Villan är förbesiktigad och säljaren ämnar teckna en dolda fel försäkring. Och har ni sett energideklarationen?

Visa mer
Slutpris

1 815 000 kr

Ansvarig mäklare

Charlotte Platoff

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.