Såld villa på Hardeknuts väg 18 i Kristianstad - Öllsjö
Kristianstad - Öllsjö

Hardeknuts väg 18

ATTRAKTIV ENPLANSVILLA I OMTYCKT BOSTADSOMRÅDE!

Såld

ATTRAKTIV ENPLANSVILLA I OMTYCKT BOSTADSOMRÅDE!

Kom in! Vi menar det verkligen - K O M I N !

Denna villa måste upplevas inifrån och ut. Med sina 119 kvm överraskar villan enormt. Redan innanför dörren vittnar planlösningen om en minutiöst planerad interiör. Vi möts av väldisponerade kvadratmeter, avundsvärd rymd, mycket ljusinsläpp och bekväma attribut. Planlösningen erbjuder fantastiska förutsättningar för barnfamiljen eller för det par som söker ett hem att trivas i under många år framöver.

Entré, tvättstuga och badrum samsas med god förvaring. Master bedroom ligger i ena delen av villan, barnsovrummen i den andra, skilda av en toalett. I mitten stoltserar kök, matplats och vardagsrumsdel under nockens enorma takhöjd.

Alla fönster och samtliga maskiner har uppgraderats till högre kvalité och bättre energiprestanda vilket ger en lägre energiförbrukning. Det tackar vi för i dessa tider! Man har även tänkt till vad gäller belysningen som är noga utvald av högre kvalité och finess och skänker ytterligare en dimension till husets intryck. Nytt, ljust och fräscht!

Tomten är placerad på en hörna och har ytor för både lek och vila samt en uteplats. Bilen står skyddat i carport och uppfarten har plats för ytterligare en bil. I anslutning till carporten finns ett förråd.
Sammanfattningsvis erbjuds här en villa som har det mesta. Bara att sätta nyckeln i dörren och flytta in.

Villan är förbesiktigad och säljaren ämnar teckna en dolda fel försäkring.
Anmäl ert intresse redan idag!
Lämna era uppgifter genom att enkelt göra en intresseanmälan på vår hemsida eller ta kontakt med ansvarig mäklare per telefon eller mejl.

Bra att tänka på:
- Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen kommer igång genom att:
1. Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga mig, så ber jag mina bankkontakter ta kontakt med dig med ett bra erbjudande.
2. Äger du ditt nuvarande boende? Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt boende? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller lägga upp en plan för din försäljning.

Visa mer
Slutpris

3 740 000 kr

Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.