Gamla vägen 98B Fjälkinge
Fjälkinge

Gamla vägen 98B

Såld

Mitt i Fjälkinge presenterar vi nu stolt en snygg bostad! Här flyttar du in, packar upp och börjar leva och bo i en omsorgsfullt renoverad tvåa med hög standard och vackra materialval.
Bostaden inleds med en rymlig hall och plats för att hänga av ytterkläder och skor. En byrå eller liknande möbel ryms också här och en klassisk klädkammare gömmer antingen kläder och skor eller fungerar som litet förråd. Direkt till höger från entrén finner vi sovrummet. Detta är ett rofyllt rum med ljusa väggar, fondtapet och snyggt golv. Här finns också garderober. Rummet rymmer utan problem en normalstor dubbelsäng samt byrå, skrivbord eller liknande.
Nästa höger är köket. Modern köksinredning med vita luckor och maskiner i rostfritt. Matplats vid fönstret.

Från hallen nås badrummet. Kaklade väggar, klinkers på golvet och fin standard med glasdörrar till duschen och snyggt handfat med kommod. Det märks att man lagt en extra tanke när även blandare är noga utvalda. Snyggt, stilrent och inbjudande. Precis som man önskar att ett badrum ska vara.

Vardagsrummet är ljust och trivsamt. Här ryms både soffgrupp och matplats och fönsterpartiet ger ett generöst ljusinsläpp. Från vardagsrummet nås balkongen - den kan enkelt bilda en oas i västerläge med utsikt över intilliggande grönområde.
Exteriört är omgivningarna välskötta och prydliga. Intill huset finns en parkering där du kostnadsfritt parkerar din bil på egen parkeringsplats.

Varmt välkommen att boka visning! Denna fina tvåa vill du inte missa!

Visa mer
Slutpris

925 000 kr

Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.