Kuskens väg 13 Degeberga
Degeberga

Kuskens väg 13

BÄSTA LÄGET PÅ KUSKENS VÄG!

Såld

BÄSTA LÄGET PÅ KUSKENS VÄG!

På ypperligt läge i trivsamt kvarter har ni nu möjligheten att förvärva denna välskötta, sociala och kvadratsmarta 1,5-plansvilla.
Perfekt både för den lilla som stora familjen!

Den totala boarean om 135 kvm plus uterum, är utöver att vara social även mycket välplanerad.

Interiört väntar en rymlig hall, ett renoverat stort och rymligt kök och vardagsrum i delvis öppen planlösning, äldre men väl så fräsch toalett och tvättstuga samt ett sovrum och ett underbart uterum att förlänga säsongen med. Ovanvåningen rymmer en möblerbar hall, ett renoverat badrum och tre stycken sovrum!

Överallt fint ljusinsläpp!

Underbar villatomt. Insynsskyddad och lummig. Precis så som den ska vara! Generös uppfart och tilltaget garage med förrådsutrymme. Möjligheter finns till både hemma kontor och gästrum i byggnaden.

Området är känt för sina natursköna omgivningar. Strategiskt placerat för pendlaren med endast 15-20 minuters bilväg till E22:an, 20-25 minuter till Kristianstad och fem minuter till Östersjöns bländvita sandstränder. Wow på den!

Busshållplats, skola, spontanindrottsplats (pulsbyn) och idrottsplats ligger på praktiskt och nästintill bilfritt promenadavstånd. Även detta Perfekt för pendlaren och skolungdomen.

Varmt välkomna!

Visa mer
Slutpris

2 100 000 kr

Ansvarig mäklare

Charlotte Platoff

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.