Engelska vägen 20 Hammarslund
Hammarslund

Engelska vägen 20

Otimalt läge, centralt lokaliserat intill rekreation och myllrande stadsliv. Och insidan? Magisk!

Såld

Otimalt läge, centralt lokaliserat intill rekreation och myllrande stadsliv. Och insidan? Magisk!

Säg hej till vår supercharmiga 30-talsvilla!
Beläget i ett av Kristianstads mest populära områden, på pittoresk och lugn gata, med både myllrande stadsliv och rekreation runt husknuten.
Här bor man på trivsamt läge i en vacker och ståtlig byggnad som representerar 1900-talets första hälft. Bostaden har en rymlig boarea med flertalet sovrum, härliga sociala ytor, ett arbetsvänligt kontinentalhögt kök, goda förvaringsutrymmen och en generös trädgård, delvis insynsskyddad i lättskött format. Dessutom ett gårdshus med stor potential och en generös uppfart.
Runt varje hörn finns en ny vrå, en ny plats att upptäcka och nya möjligheter. Detta är i särklass ett av de mysigaste husen i sin genre med sina genomgående klassiska materialval, både utvändigt och invändigt som står sig genom livet.

Villan är förbesiktigad och säljaren ämnar teckna en dolda fel försäkring.

Varmt välkommen på visning!

Anmäl ert intresse redan idag!
Lämna era uppgifter genom att enkelt göra en intresseanmälan på vår hemsida eller ta kontakt med ansvarig mäklare per telefon eller mejl.

Bra att tänka på:
- Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen kommer igång genom att:
1. Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga mig, så ber jag mina bankkontakter ta kontakt med dig med ett bra erbjudande.
2. Äger du ditt nuvarande boende? Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt boende? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller lägga upp en plan för din försäljning.

Visa mer
Slutpris

3 600 000 kr

Ansvarig mäklare

Charlotte Platoff

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

Sandra Berntsson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.