Såld tomt på Tuve Galens väg 44 i Färlöv
Färlöv

Tuve Galens väg 44

Drömmer du om att bygga nytt på fritt läge med en vidunderlig utsikt?

Såld

Drömmer du om att bygga nytt på fritt läge med en vidunderlig utsikt?

Drömmer du om att bygga nytt på fritt läge med en vidunderlig utsikt? Se hit – nu har du chansen att förvärva en tomt på attraktivt och fritt läge i Färlöv med möjlighet att förverkliga just DIN husdröm.

Utsikten över sädesfält, hagar och skog är helt unik, naturen börjar där tomten slutar. Samtidigt har du närheten till bostadsområden och byns service och kommunikationer. Livet på landet, samtidigt med närheten till stan!

Tomten på 1553 kvm styckas av från fastighet Färlöv 2:33. Avstyckningen är pågående. Ansökan om förhandsbesked för nybyggnad av enbostadshus är godkänd. Möjlighet finns att ansöka om/uppföra komplementbyggnad. Fastigheten ligger utanför detaljplanlagt område och utanför sammanhållen bebyggelse. Men du har ändå närheten till ett villaområde och en gång/cykelbana som tar dig till byn med förskola, skola och affär. Dit är det ca 800m.

Tillfart sker från Tuve Galens Väg via befintlig tillfart. Resterande del av väg över huvudfastighet samt de båda avstyckade tomterna, kommer lösas genom servitut. Vatten och avlopp löses genom enskilt avlopp.

Välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

Visa mer
Slutpris

865 000 SEK

Ansvarig mäklare
Assisterande

Charlotte Platoff

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Fastighetskarta