Såld lägenhet på Rapphönevägen 1B i Kristianstad - Viby
Kristianstad - Viby

Rapphönevägen 1B

Ca 100 kvm radhus på suveränt läge i Viby!

Såld

Ca 100 kvm radhus på suveränt läge i Viby!

Välkommen till detta välplanerade radhus med ett stilrent, skandinaviskt uttryck. Här bor ni på ca 100 väldisponerade kvadratmeter i en nyare bostadsrättsförening. Bostaden är ljus, har genomgående ekparkettgolv, klassiska materialval och hög trivselfaktor. En välskött interiör, tillsammans med en känsla av rymd och öppenhet levererar en hemtrevlig känsla. Det fullutrustade köket från Ballingslöv ligger i öppen planlösning mot det trevliga matrummet/vardagsrummet och bjuder in till socialt umgänge. Dessutom erbjuds tre bra sovrum (ett med separat klädrum), ett stort badrum som är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare, en gästtoalett och en inbjudande hall. Exteriört väntar en lättskött radhustomt med ett isolerat förråd om 7 kvm, plattsatt uteplats med en slående vy över öppna fält och uppfart med plats för två parkerande bilar. Bostadsrätten är i dagsläget en fyra men kan med enkelhet göras om till en trea. Vardagsrummet blir då större på bekostnad av det tredje sovrummet.

Detta är ett praktiskt och bekvämt boende för er som älskar villalivets känsla, med egen gräsmatta och uppfart, men som också önskar lättjan i att det utvändiga underhållet med tak, fasader etc. sköts av bostadsrättsföreningen.

Viby är ett populärt område i utkanten av Kristianstad. De som bor här uppskattar området bla. tack vare den natursköna miljön med härliga strövområden, närheten till Kristianstads handelscentrum och Åhus med sina bländvita stränder. Kollektivt reser man med buss till Kristianstad med täta och regelbundna avgångar.
Med bil är man snabbt ute på E22:an, alltså ett perfekt pendlarvänligt läge!

Kontakta mig gärna om du har några frågor eller är intresserade av bostaden. Vi ses!

Visa mer
Slutpris

2 550 000 kr

Ansvarig mäklare

Charlotte Platoff

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.