Kärrgatan 4 Glimåkra
Glimåkra

Kärrgatan 4

Ett hem att flytta in i - öppen planlösning i snygg modern stil och allt på ett plan!

BUDGIVNING PÅGÅR

Ett hem att flytta in i - öppen planlösning i snygg modern stil och allt på ett plan!

Välkommen till Kärrgatan 4! Huset som ligger i ett omtyckt och lugnt område har fått nya fräscha ytskikt under de senaste två åren. Man har målat om fasad och vindskivor, bytt tak och rännor och lagt nytt plåtarbete. En ny stor stenlagd uppfart och en lyxig stentrappa med kantsten i granit välkomnar en in. Trädgården är lättskött och ett riktigt snyggt trädäck inbjuder till avkoppling och umgänge!

Visa mer
SNABBFAKTA

SNABBFAKTA

  • Pris: 1 295 000 kr
  • Antal rum: 3 rum
  • Boarea: 81 kvm + 36 kvm biarea
  • Byggnadsår: 1964
  • Område: Glimåkra, Östra Göinge
  • Fastighetsbeteckning: Lilla Hallen 4

På webbplatsen redovisas normalt alla inkomna bud. Undantagsvis kan det förekomma att säljaren beslutar att ett visst bud inte ska redovisas på webbplatsen. Du kan alltid vända dig till mäklaren för att få information om samtliga bud. Samtliga bud noteras också i den budgivningslista som mäklaren enligt lag ska upprätta och överlämna till köpare och säljare.

Visa mer

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare
 Caroline Jalkhagen Tribo

Caroline Jalkhagen Tribo

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Kärrgatan 4

Välkommen till Kärrgatan 4! Huset som ligger i ett omtyckt och lugnt område har fått nya fräscha ytskikt under de senaste två åren. Man har målat om fasad och vindskivor, bytt tak och rännor och lagt nytt plåtarbete. En ny stor stenlagd uppfart och en lyxig stentrappa med kantsten i granit välkomnar en in. Trädgården är lättskött och ett riktigt snyggt trädäck inbjuder till avkoppling och umgänge!

Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum och de fräscha valen av ljusa färger och spottar i taket, gör att man upplever bostaden som modern och inbjudande. Invändigt finns på ett plan kök, vardagsrum, två sovrum, badrum, tvättstuga och walk-in-closet.

Rumsbeskrivning: Från hallen når du tvättstugan direkt till vänster. Här finns både tvättmaskin, torktumlare och förvaringsskåp. Direkt efter till vänster ligger badrummet. Ett kaklat badrum med plastmatta i ljusa färger, dusch, handfat och toalett. Det första sovrummet ligger strax till höger om hallen. Här finns plats för både säng och skrivbord. I rummet finns även en walk-in-closet. Samma golv löper i hela huset. Tillsammans med de nymålade vita väggarna ger detta ett enhetligt modernt intryck. Vardagsrummet ligger rakt fram och här finns plats för en stor soffgrupp. Ljuset flödar in från de stora fönsterpartierna. Man har skapat en öppen planlösning in till köket och det andra sovrummet. Det gör huset luftigt och skapar en skön miljö för umgänge. Det andra sovrummet har plats för dubbelsäng och sängbord. Köket är även det ljust och fräscht och har kan man ta med sig kaffekoppen ut till det inglasade uterummet och njuta av de ljumna höstkvällarna. Så skönt med allt på ett plan!

Ovanpå huset löper en stor vind med gott om förvaringsutrymme. Huset ligger på en lättskött tomt med gräsmatta och buskar och har ett vidbyggt garage med plats för både bil, trädgårdsmaskiner och en liten snickarverkstad.

Inom promenadavstånd från huset finns dagligvaruaffär, pizzeria, förskola och skolor, lekplatser, grönområden och allmän kommunikation. Bra bussförbindelser till angränsande byar och städer, varifrån du snabbt tar dig vidare till antingen Malmö/Köpenhamn, eller uppåt landet med hjälp av tåg eller E4:an som ligger 4 mil bort.

Detta är det ultimata boendet för ett par, en mindre barnfamilj eller för den som önskar ett lättskött hus i ett plan. Sammanfattningsvis kan jag säga att här är det bara att sätta nyckeln i dörren och flytta in! Första visningen kommer att hållas redan på lördag den 10:e september.

Varmt välkomna på visning! Anmäl ert intresse redan idag! Lämna era uppgifter genom att enkelt göra en intresseanmälan på vår hemsida eller ta kontakt med ansvarig mäklare per telefon eller mejl. Bra att tänka på:
- Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen kommer igång genom att:
1. Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga mig, så ber jag mina bankkontakter ta kontakt med dig med ett bra erbjudande.
2. Äger du ditt nuvarande boende? Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt boende? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller lägga upp en plan för din försäljning.

  • * Nyrenoverat i modernt stil
  • * Öppen och social planlösning

Exteriör

Ny stenlagd uppfart och trappa med kantsten i granit som stod klar nu i sommar. Ommålad fasad och vindskivor samt nytt tak, plåtarbeten och rännor.

Visa mer

Hall

Välkommen in i den ljusa hallen med plats för både jackor och skor!

Visa mer

Vardagsrum

Plats för maffig soffgrupp i det stora vardagsrummet. Stora fönsterpartier med härligt ljusinsläpp. Vita väggar, nya spottar i taket och samma golv löper i hela huset. Snyggt!

Visa mer

Sovrum 1

Ett av sovrummen med plats för dubbelsäng och sängbord.

Visa mer

Sovrum 2

Det andra sovrummet med plats för säng och skrivbord. Här finns även en walk-in-closet.

Visa mer

Kök

Fint kök med plats för matbord. Utgång till det inglasade uterummet. Ny fläkt från 2021.

Visa mer

Uterum

I det inglasade uterummet kan du njuta av ljumna höstkvällar!

Visa mer

Badrum

Ett fräscht badrum med vitt kakel på väggarna och en ljust aprikos våtrumsmatta på golvet. Toalett, handfat och dusch.

Visa mer

Tvättstuga

Här finns både tvättmaskin och torktumlare samt förvaringsskåp.

Visa mer

Uteplats

Nyanlagt trädäck med plats för både matgrupp och loungedel. Slå dig ned och chilla!

Visa mer

Planritningar

Planritning. Obs! Dusch (ej badkar)

Visa mer

Omgivningar

Den fantastiska Göingebygden! Här bor du nära natur och avkoppling!

Visa mer

Planskisser

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

 Caroline Jalkhagen Tribo

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Caroline Jalkhagen Tribo

Reg. fastighetsmäklare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

Fastighetsbeteckning
Lilla Hallen 4
UPPLÅTELSEFORM
Friköpt
BOENDEFORM
1-familjs friliggande villa
Antal rum
3 rum, varav 2 sovrum
Boarea
81 m² + 36 m² biarea taxeringsinformation
Tomtarea
1 000 kvm
Tomttyp
Trädgårdstomt
Uteplats
Nyanlagt trädäck
Bilplats
Ny stenlagd med plats för flertal fordon

BYGGNADSFAKTA

Uppvärmning
Vattenburen elvärme (kombipanna som kan anslutas till luft) instllerades 2021.
BYGGNADSÅR
1964 
Byggnadstyp
1-plansvilla
Fasad
Eternit
Fönster
2-glas och 3-glas
Tak
Betongpannor
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Grundläggning
Plintar
Utvändigt plåtarbete
Lackerad plåt
Grundmur
Betong
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
VENTILATION
Självdrag
RENOVERINGAR MM.
Värmepannan från CTC (ny 2021) är en kombipanna där man ännu inte kopplat på luftsystemet. Det gör att huset idag värms upp på el, men möjligheten finns alltså att koppla på för en luft/vatten uppvärmd panna. Säljarna har fått en prisuppgift på mln 50-60.000kr för att göra detta. Ny jordfelsbrytare i samband med installationen av värmepannan 2021.

Ekonomi

Utgångspris
1 295 000 kr
FASTIGHETSAVGIFT
2 362 kr/år
KOMMUNALSKATT
32,431%
TAXERINGSVÄRDE
315 000 kr (Taxeringsår 2021)
BYGGNADENS TAXERINGSVÄRDE
219 000 kr
TAXERINGSKOD
220, Småhusenhet, bebyggd
UTTAGNA PANTBREV
628 500 kr

dokument

DRIFTKOSTNADER/ÅR

Uppvärmning
14 000 kr/år
VA
6 695 kr/år
Renhållning
2 199 kr/år
Försäkring
2 816 kr/år
Kommentar
Använd som fritidsbostad, därav lägre förbrukning samt fritidsabonnemang på renhållningen. Vattenburen elvärme som man kan koppla på luft till mot en installationskostnad.
DRIFTKOSTNAD TOTAL
25 710 kr/år
Nätbolag
E-on
Elleverantör
E-on
Elförbrukning
7 000 kWh/år

Energideklaration

Energideklaration
Utförd 2019-02-12
Energiprestanda primärenergital
232 kWh per kvm och år
Energiförbrukning
186 per kvm (Atemp) och år
Energiklass
G

INSKRIVNINGAR / PLANBESTÄMMELSER

Planbestämmelser
Tomtindelning Stadsplan

Allmänt om området

Omgiven av glittrande sjöar och grönskande fält och skogar, är Glimåkra en mysig by med en fin bykänsla och starkt föreningsliv. I Trollarinken tränar Glimma Hockey, på Trollavallen spelas det fotboll och på Trollabadet kan du ta ett dopp i utomhusbassängerna. I Trollskogen kan du ta en avkopplande skogspromenad och runtom finns många fantastiska strövområden. Och i byn finns både en nyanlagd skatepark och paddelhall och ett gym. Förskola och skola finns upp till åk 6.

Kommunikation

Bra busskommunikationer till angränsande byar och städer såsom Kristianstad, Hässleholm och Osby. Från dessa större orter tar du dig snabbt vidare till antingen Malmö/Köpenhamn eller uppåt landet med hjälp av tåg eller E4:an som ligger 4 mil bort.

Närservice

ICA affär, bank, skönhetssalong, blomsterhandel mm. Närservice som vårdcentral, tandläkare och apotek finns i centralorten Broby (7km bort).

Bolånekalkyl

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.