Trastvägen 11 Åhus - Täppet
Åhus - Täppet

Trastvägen 11

100 % ren villaglädje!

Såld

100 % ren villaglädje!

På klassiska och omtyckta Täppet i Åhus ligger denna trivsamma och välplanerade familjevilla. Här bor man i ett barnvänligt och lugnt område på bekvämt avstånd till natursköna områden och Östersjöns bländvita stränder. Lättskött trädgårdstomt med fantastisk baksida, väl skyddad med uteplats i direkt västerläge, stort härligt uterum, generös gatustensbelagd uppfart samt vidbyggt dubbelgarage (tänk om man kan göra om detta till boarea, wow). Invändigt väntar en flexibel planlösning med härliga sociala ytor, tidstypiska detaljer, ljust kök, vardagsrum i vinkel, sovrum, toalett samt en hall "to die for" på entréplan. Ovanvåningen rymmer två sovrum samt ett badrum. Källaren är ett riktigt stort plus med sin rekreationsavdelning och bastu, förrådsutrymmen, tvättstuga, rymlig groventré samt ytterligare ett sovrum. Fiber finns.
Detta är ett hus ni inte vill missa!

På Täppet har du nära till allt du behöver i vardagen, såsom livsmedelsbutiker, förskolor, skolor och vårdcentral. Området är lugnt och barnvänligt med korta avstånd till lekplatser, naturområden samt den myllrande badstranden med tilltalande restaurangutbud, padelbana och spa. Närmsta busshållplats ligger endast ett par minuter bort med regelbundna avgångar. Även shopping finns på bekvämt avstånd inne i centrum och kollektivt endast en kvart bort.
Villan är förbesiktigad och säljaren ämnar teckna en dolda fel försäkring.

Varmt välkommen på visning!

Anmäl ert intresse redan idag!
Lämna era uppgifter genom att enkelt göra en intresseanmälan på vår hemsida eller ta kontakt med ansvarig mäklare per telefon eller mejl.

Bra att tänka på:
- Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen kommer igång genom att:
1. Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga mig, så ber jag mina bankkontakter ta kontakt med dig med ett bra erbjudande.
2. Äger du ditt nuvarande boende? Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt boende? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller lägga upp en plan för din försäljning.

Visa mer
Slutpris

4 495 000 kr

Ansvarig mäklare

Charlotte Platoff

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.