Stora Månhällevägen 4 Degeberga
Degeberga

Stora Månhällevägen 4

Bra planerad 60-talsvilla i populära Degeberga!

Såld

Bra planerad 60-talsvilla i populära Degeberga!

-Högt och fint läge – Välplanerat – Flertalet sovrum – Generös trädgård-

Varmt välkommen till denna väldisponerade villa på familjevänligt läge i trivsamt kvarter mitt i centrala Degeberga. Här bor man på 120 + 144 kvm med en flexibel planlösning. Villan är till stora delar i välskött originalskick. Planlösningen är genomtänkt med tre stycken sovrum på entréplan samt badrum, kök och vardagsrum. Källarvåningen rymmer flertalet rum, allrum, hobbyrum, tvättstuga, toalett, duschrum och mängder med förvaringsutrymmen.
Tomten ligger väl skyddad och är delvis kuperad. Garage och generös uppfart! Fiber och larm finns!

Villan är förbesiktigad och säljaren ämnar teckna en dolda fel försäkring!

Varmt välkomna på visning!

Anmäl ert intresse redan idag!
Lämna era uppgifter genom att enkelt göra en intresseanmälan på vår hemsida eller ta kontakt med ansvarig mäklare per telefon eller mejl.

Bra att tänka på:
- Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen kommer igång genom att:
1. Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga mig, så ber jag mina bankkontakter ta kontakt med dig med ett bra erbjudande.
2. Äger du ditt nuvarande boende? Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt boende? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller lägga upp en plan för din försäljning.

Visa mer
Slutpris

1 500 000 kr

Ansvarig mäklare

Charlotte Platoff

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

Sandra Berntsson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.