Såld villa på Lyckegatan 1 i Glimåkra
Glimåkra

Lyckegatan 1

Välkomna till detta gedigna och väl underhållna 50-talshus i Glimåkra!

Såld

Välkomna till detta gedigna och väl underhållna 50-talshus i Glimåkra!

Med trevligt läge på en lugn gata med närhet till både skola och god service finns här möjligheten att förvärva en fin och mycket välskött villa med trevlig planlösning för familjen.

Huset, en 1½-plans villa med källare, bjuder på gott om plats för socialt umgänge tack vare stora umgängesytor med 5 rum och kök samt badrum och en källare med gott om förvaring och ett "tonårsrum". En boyta på 119 kvm och biyta på 57 kvm.

På entréplan finner du en ljus hall med plats för avhängning samt ett stort fräscht badrum med dusch och ny tvättmaskin. Vardagsrummet består av tre rum i fil med ett härligt ljusinläpp. Här finns plats för både soffgrupp, fåtöljer och generöst matrumsmöblemang. I ett av rummen står en värmande och godkänd kamin. Köket är ljust med mycket gott om förvaring och plats för matbord och har utgång till husets inglasade uterum och trädgård.

Ovanvåningen inrymmer husets sovrum samt inbyggda garderober. I husets källare finner du en rum som tidigare fungerade som ”tonårsrum”, en matkällare (som tidigare inhyste husets badkar), och ett förvaringsrum med extra frysbox.

På tomten, på hela 1741kvm, finns det gott om plats för både odling, umgänge och lek. På fastigheten ligger också ett stort garage med elektrisk port, samt två carportar. Under de senaste fem åren har man sett över ytskikten, bytt ut vitvarorna, bytt ut nästan alla fönster, målat om fasaden samt dragit om vattenledningarna. Fiber är indraget, men inte påkopplat.

Sammanfattningsvis erbjuder detta hem ett genomgående gott skick med fräscha ytskikt och välplanerade ytor där du kommer trivas många år framöver!
Villan är förbesiktigad och säljaren ämnar teckna en dolda fel försäkring!

Visa mer

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.