Jeremias väg 6 Gärds Köpinge
Gärds Köpinge

Jeremias väg 6

124 KVM REN VILLAGLÄDJE!

Såld

124 KVM REN VILLAGLÄDJE!

På ypperligt läge i trivsamt kvarter har ni nu möjligheten att förvärva denna välskötta, sociala och kvadratsmarta enplansvilla!
Perfekt både för den lilla som stora familjen!

Den totala boarean om 124 kvm är utöver att vara social även mycket välplanerad.

Interiört väntar en rymlig hall, ett kök och vardagsrum i delvis öppen planlösning, ett helkaklat modernt och fräscht badrum, en lika fräsch toalett, tre stycken behändigt stora sovrum samt en nyligen renoverad tvättstuga. Överallt fint ljusinsläpp!

Underbar villatomt, insynsskyddad och pedantiskt skött. Precis så som den ska vara! Generös uppfart och tilltaget garage med förrådsutrymme.

Området är känt för sina natursköna omgivningar med Vramsån porlandes intill byn. Strategiskt placerat för pendlaren med endast 10 minuters bilväg till E22:an, Kristianstad och till Östersjöns bländvita sandstränder. Alltså det mesta inom 10 minuter från hemmet! Wow på den!

Busshållplats ligger nära bostaden. Även detta Perfekt för pendlaren och skolungdomen.

Varmt välkomna!

Anmäl ert intresse redan idag!
Lämna era uppgifter genom att enkelt göra en intresseanmälan på vår hemsida eller ta kontakt med ansvarig mäklare per telefon eller mejl.

Bra att tänka på:
- Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen kommer igång genom att:
1. Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga mig, så ber jag mina bankkontakter ta kontakt med dig med ett bra erbjudande.
2. Äger du ditt nuvarande boende? Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt boende? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller lägga upp en plan för din försäljning.

Visa mer
Slutpris

2 625 000 kr

Ansvarig mäklare

Charlotte Platoff

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.