Såld villa på Jupitervägen 6 i Kristianstad - Vä
Kristianstad - Vä

Jupitervägen 6

ATTRAKTIV ENPLANSVILLA I OMTYCKT BOSTADSOMRÅDE!

Såld

ATTRAKTIV ENPLANSVILLA I OMTYCKT BOSTADSOMRÅDE!

Välkomna till ett idealiskt boende i attraktiva Vä. Här bor man på en återvändsgata i en välvårdad och gedigen Myresjövilla i ett plan. Villan har genomgående god standard och är försedd med tidlösa, slittåliga material som åldras vackert Vi möts av väldisponerade kvadratmeter, mycket ljusinsläpp och bekväma attribut. Planlösningen erbjuder fantastiska förutsättningar för barnfamiljen eller för det par som söker ett hem att trivas i under många år framöver. Tomten är till stora delar insynsskyddad och uppvuxen. En tomt som både är grönskande och lättskött, med ytor för både lek och vila samt med både uteplats, uterum och orangeri med härliga sollägen för optimal njutning.

Villan erbjuder en optimal planlösning med generösa ytor disponerade på hela 6 st sovrum, badrum, gästtoalett, duschrum med bastu, vardagsrum, allrum, matrum och kök i öppen planlösning. Tvättstugan och groventrén har gott om plats för förvaring.
I den ena delen av villan finns två av sovrummen och en egen entré. Denna delen är utmärkt för egen verksamhet om man önskar eller varför inte till tonårsbarnen. Finns inte behov för många sovrum kan rummen givetvis nyttjas som förråd.

Sammanfattningsvis erbjuds här en villa som har det mesta. Varmt välkommen att boka visning!

Villan är förbesiktigad och säljaren ämnar teckna en dolda fel försäkring.

Anmäl ert intresse redan idag!
Lämna era uppgifter genom att enkelt göra en intresseanmälan på vår hemsida eller ta kontakt med ansvarig mäklare per telefon eller mejl.

Bra att tänka på:
- Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen kommer igång genom att:
1. Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga mig, så ber jag mina bankkontakter ta kontakt med dig med ett bra erbjudande.
2. Äger du ditt nuvarande boende? Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt boende? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller lägga upp en plan för din försäljning.

Visa mer
Slutpris

3 625 000 kr

Ansvarig mäklare
Har du frågor om den här bostaden? Kontakta oss på 46708384196 kristianstad@smh.se

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.