Såld villa på Ryetvägen 381 i Huaröd
Huaröd

Ryetvägen 381

Mysig och välskött hästgård på pendlarvänligt läge!

Såld

Mysig och välskött hästgård på pendlarvänligt läge!

Drömmen om din egna hästgård kan bli sann! Nu finns möjligheten att förvärva denna trevlig hästgård om dryga 3 ha i underbar lantlig miljö i den charmiga lilla byn Huaröd. Här bor du med närhet till fantastiska ridvägar runtom husknuten i en aktiv trivsam liten by. Bekvämt avstånd till såväl Malmö som Kristianstad, i en miljö där lugnet råder i de underbara bokskogarna. Här är både stall och de bördiga hagarna i bra ordning och vattenbrunnen aldrig sinande, så livet på landet kan ta sin början! Fastigheten har varit i säljarnas ägo sedan 2016 och kontinuerligt renoverats sedan dess.

Den dryga 3 ha stora fastigheten är fördelad över flera hästhagar, lummig mark och trädgårdstomt där huset är beläget. På fastigheten finns även en byggnad som erbjuder stall och garage. Stallet omfattas av 3 godkända storhästboxar och en minishettisbox. Här finns även uppställningsplats och en uppvärmd sadelkammare samt förråd. På fastigheten finns även två lösdrifter på marken, varav den ena med ström samt att det finns dörr till så att det blir en stor utebox.

Bostadshuset erbjuder entré via farstukvist till en öppen hall med bra klädutrymme. Vardagsrummet öppnar upp sig åt höger med öppet kök med köksö, bra ljusflöde och utblick mot trädgård och hagar. Nedanvåningen rymmer två bra sovrum och ett nyare helkaklat badrum med dusch. Här finns även ett mindre förvaringsrum där oljepannan tidigare stod och som idag inrymmer ett kontor. Trappan leder upp till ovanvåningen till ett ljust allrum som har fönster åt båda håll. Här finns även ett mindre sovrum.

Njut av sommarkvällarna på den nya altanen från 2020 med ett stort härligt trädäck och en ljuvlig jacuzzi. Som gjort för grillkvällar och skön avkoppling efter ridturen.

Varmt välkommen på visning av denna lilla pärla med potential till ett harmoniskt och härligt liv! Inflyttningsklart!

Visa mer
Slutpris

3 200 000 kr

Ansvarig mäklare

Charlotte Platoff

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.