Såld villa på Västra Knottvägen 15 i Åhus - Täppet
Åhus - Täppet

Västra Knottvägen 15

På ypperligt naturskönt läge!

Såld

På ypperligt naturskönt läge!

På ypperligt läge i trivsamt kvarter har ni nu möjligheten att förvärva denna välskötta, sociala och kvadratsmarta enplansbostad, från början ett fritidshus som är totalrenoverad och tillbyggd.

Perfekt både för den lilla som stora familjen!

Den totala boarean om ca 110 kvm är utöver att vara social även mycket välplanerad.

Interiört väntar en rymlig hall, ett kök med matplats, ett rymligt vardagsrum med fungerande öppen spis, ett välhållet och fräscht badrum om än i äldre utförande, en potentiell toalett där förberedelser är klara samt tre stycken behändigt stora sovrum! Överallt mycket harmoniskt.

Underbar trädgårdstomt, välplanerad och pedantiskt skött. Precis så som den ska vara! Delar av tomten orörd med karakteristisk äng. Generös uppfart och förråd på tomten. Fiber finns! Byggrätt på 180 kvm.

Området är känt för sina natursköna omgivningar med havet Hanöbuktens sandstränder endast en kort promenad bort. Strategiskt placerat för pendlaren med ett par minuter från närmaste kollektiva busshållplats. Samtidigt endast några minuter från samhällets alla bekvämligheter. Wow på den!

Varmt välkomna!

Anmäl ert intresse redan idag!
Lämna era uppgifter genom att enkelt göra en intresseanmälan på vår hemsida eller ta kontakt med ansvarig mäklare per telefon eller mejl.

Bra att tänka på:
- Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen kommer igång genom att:
1. Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga mig, så ber jag mina bankkontakter ta kontakt med dig med ett bra erbjudande.
2. Äger du ditt nuvarande boende? Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt boende? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller lägga upp en plan för din försäljning.

Visa mer
Slutpris

4 550 000 kr

Ansvarig mäklare

Charlotte Platoff

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.