Gälltoftavägen 134 Fjälkinge
Fjälkinge

Gälltoftavägen 134

På landet, i gemytliga Vanneberga - men nära till allt!

Såld

På landet, i gemytliga Vanneberga - men nära till allt!

Välkommen in till detta energisnåla 40-talshus på Gälltoftavägen i Vanneberga!
Huset är trevligt planerat med det stora köket, vardagsrummet och ett sovrum på nedre plan. Här finns både "finentré" till gästerna, groventré samt utgång till trädgården via altandörr. Ett av rummen är förberett för ett nytt badrum. Nya ägaren får därmed chans att dra de fina penseldragen då grovjobbet redan är gjort.

På övre plan finner du två sovrum, badrum samt mycket gott om förvaring i den stora hallen. I källaren ligger tvättstugan, matkällare och förråd. Fiber är självklart indraget.

Potentialen är stor för dig som längtar efter att få sätta din egna prägel på ditt drömboende. I de två längorna (65+35kvm) ges möjlighet till egen verksamhet, orangeri eller varför inte göra om "ladan" till en festlokal! Bara fantasin sätter gränserna här! Ni bor lugnt och stilla med tillgång till allt ni behöver inom ca 7km. Gillar du att odla så finns här både växthus och massor av ytor som väntar på lite kärlek. Den rejäla trädgården gränsar till skogen bakom, som ger en fin grönskande inramning, samtidigt som det finns en stor skön gräsmatta som inbjuder till mycket lek och spel. Här finns samtidigt möjlighet till att bygga ut med ett stort soldäck och pool för den som önskar!

Sammanfattningsvis är detta ett boende som behöver upplevas på plats, för att den rätta känslan ska få utrymme.

Visa mer
Slutpris

1 325 000 kr

Ansvarig mäklare
Assisterande

Charlotte Platoff

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.