Såld villa på Herr Peders väg 26 i Hammar
Hammar

Herr Peders väg 26

Bästa läget på Herr Peders Väg i Hammar!

Såld

Bästa läget på Herr Peders Väg i Hammar!

Ett coolt litet hus med väldisponerade kvadratmeter och bästa tomten!

På Herr Peders Väg 26 bor du i ett trevligt litet hus med flera fint bevarade originaldetaljer från 60-talet. Köksluckorna har man målat i en turkos färg som gör köket coolt och det andas retro. Här kan man njuta av morgonkaffet vid köksbordet och titta ut över de böljande fälten intill.

De fint bevarade dörrarna öppnar upp från entrén och du stiger rakt in i hallen med plats för klädförvaring och vidare in till vardagsrum och kök. Ett bra disponerat kök med plats för 4 personer som går att nås från två håll. Bredvid köket ligger vardagsrummet med plats för både soffgrupp och matbord. Med fönster i två väderstreck får man ett fantastiskt ljusinsläpp. Vidare erbjuder entréplan två bra sovrum, och ett badrum med bidé. Via en altandörr från vardagsrummet nås en härlig liten stenlagd altan med skärmtak.

En trappa ner hittar vi flera bra rum att disponera då takhöjden är bra i denna fräscha källare. Idag används ett av rummen som syateljé och ett som kontor. Övriga som förvaring, hobbyrum och tvättstuga. Det finns alltså möjlighet att inreda fler sovrum i källaren om så behövs eller varför inte ett större badrum än det nuvarande där duschen finns.
Källaren är renoverad med nytt innertak och nyputsade väggar. Toaletten i källaren är även den nyrenoverad.

Tomten är helt klart den bästa i området, då man som sista huset på gatan har fritt läge precis bredvid de härliga åkermarkerna. Tomten är dessutom lättskött med yta för både lek och avkoppling. Ett äldre inglasat uterum finns i anslutning till huset och från vardagsrummet har du utgång till den plattsatta altanen med skärmtak på husets baksida. Nya dagvattenledningar är grävda under de senaste åren.

Visa mer
Slutpris

2 120 000 SEK

Ansvarig mäklare

Charlotte Platoff

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Exteriör

Hall

Kök

Vardagsrum

Sovrum 2

Toalett

Källare

Tvättstuga

Uteplats

Utemiljö

Omgivningar

Planritningar

Övriga bilder

Fastighetskarta

Planlösning