Saxamöllevägen 90 Degeberga
Degeberga

Saxamöllevägen 90

KVADRATSMART ENPLANSVILLA PÅ HÄRLIGT LÄGE!

Såld

KVADRATSMART ENPLANSVILLA PÅ HÄRLIGT LÄGE!

Säg hej till vår kvadratsmarta enplansvilla i ljuvliga Degeberga!
Beläget i lugnt och gemytligt villakvarter med vidunderlig utsikt mot öppna fält och skogsparti! Trevliga grannar och aldrig längre bort till fots än en kvart till samhällets samtliga bekvämligheter. På Saxamöllevägen 90 bor man trivsamt i en mycket välskött villa med upp till fyra stycken sovrum, ett rymligt fullutrustat kök, ett vardagsrum med plats för både soffgrupp och matrumsdel, toalett, badrum, tvättstuga med praktisk groventré samt mängder med förvaringsutrymmen.
Uterummet är i sin tur en klass för sig. Soldränkt, rymligt och with a view! Perfekt!
Villan har genomgående en hemtrevlig atmosfär med kvaliteter som passar livet igenom.
Exteriört väntar en trädgård i praktiskt lättskött format angränsandes till de natursköna områdena runt Forsakarsravinen.

Stabilt, tryggt och snyggt sammanfattar Saxamöllevägen 90- vi ses!

Välkomna!

Anmäl ert intresse redan idag!
Lämna era uppgifter genom att enkelt göra en intresseanmälan på vår hemsida eller ta kontakt med ansvarig mäklare per telefon eller mejl.

Bra att tänka på:
- Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen kommer igång genom att:
1. Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga mig, så ber jag mina bankkontakter ta kontakt med dig med ett bra erbjudande.
2. Äger du ditt nuvarande boende? Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt boende? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller lägga upp en plan för din försäljning.

Visa mer
Slutpris

2 195 000 kr

Ansvarig mäklare

Charlotte Platoff

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.