Såld villa på Näsumsvägen 155 i Villands Vånga
Villands Vånga

Näsumsvägen 155

Supercharmig villa från 1900-talets början i natursköna Villands Vånga!

Såld

Supercharmig villa från 1900-talets början i natursköna Villands Vånga!

På högt och fint läge med utsikt över böljande, naturskönt landskap har ni nu möjligheten att förvärva denna charmiga bostad!
Perfekt både som permanent- eller fritidsboende med en härligt social och trivsam planlösning!

Den totala boarean om cirka 130 kvm är utöver att vara social även mycket välplanerad.

På entréplan finns en rymlig hall, ett kök och vardagsrum i öppen planlösning, ett matrum, toalett samt ett stort sovrum med eldstad (ur funktion). Genomgående vackert ljusinsläpp. Övre plan rymmer tre stycken sovrum och ett badrum. Källare med tvättmaskin.

Underbart kuperad tomt om hela 3000 kvadratmeter med något för allas önskemål. Äppelträd och övrig lummighet förstärker Bullerbykänslan.

Till fastigheten hör även en lada vilken delas med grannen samt ett pittoreskt oinrett gårdshus.

Området känt för sina bär- och äppelodlingar samt dess natursköna omgivningar. Strategiskt placerat med närhet till många populära sjöar. Bla. Ivösjön, Oppmannasjön och Immeln. Ivösjön stoltserar med sin skärgårdsliknande miljö, Oppmannasjön med dess fiskemöjligheter och Immeln med sina fantastiska kanotmöjligheter. Lerjevallen i sin tur, är ett populärt bad- och vandringsområde, även här finns en mindre sjö. På vintern, då vädret medger finns också både pulkabackar och slalombacke i närheten.

Busshållplats ligger endast 100 meter från bostaden. Perfekt för pendlaren och skolungdomen. Och som besökare i Vånga får man ju inte missa Vånga 77:1, byns egna Café och restaurang.

Varmt välkomna!

Anmäl ert intresse redan idag!
Lämna era uppgifter genom att enkelt göra en intresseanmälan på vår hemsida eller ta kontakt med ansvarig mäklare per telefon eller mejl.

Bra att tänka på:
- Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen kommer igång genom att:
1. Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga mig, så ber jag mina bankkontakter ta kontakt med dig med ett bra erbjudande.
2. Äger du ditt nuvarande boende? Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt boende? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller lägga upp en plan för din försäljning.

Visa mer
Slutpris

850 000 SEK

Ansvarig mäklare

Charlotte Platoff

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

Sandra Berntsson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Exteriört

Hall

Kök

Vardagsrum

Matrum

Sovrum 1

Sovrum 2

Sovrum 3

Sovrum 4

Halvrum

Övre hall

Toalett

Badrum

Övriga bilder

Fastighetskarta

Planlösning