Fabriksgatan 4 A Kristianstad - Söder
Kristianstad - Söder

Fabriksgatan 4 A

3:a i eftertraktat kvarter med soldränkt terrass, å-utsikt & optimal planlösning

Såld

3:a i eftertraktat kvarter med soldränkt terrass, å-utsikt & optimal planlösning

Äntligen saluförs denna optimalt planerade 3:a med stor härlig terrass i eftertraktat västerläge!

Planlösningen är svårslagen och erbjuder generösa sällskapsytor tack vare den direkt kontakten mellan kök och vardagsrum, två väldisponerade sovrum med rofyllt läge och ett stort badrum med möjlighet till tvättmaskin- och torktumlare. Genomgående äldre men välbevarad interiör, sober färgsättning och vackert ljusinsläpp! Exceptionellt förvaringsutrymme tack vare rymlig klädkammare och ett separat förråd intill bostadsrätten.

Brf Båten är en solid bostadsrättsförening som bla. erbjuder sina medlemmar samlingslokal, boulebana, parkeringsmöjligheter, cykelförvaring och en underbar utemiljö,

Söder är ett trivsamt område med närhet till trevliga promenad-och joggingstråk längs med Helge Å, lekparker för barnen, förskolor, skolor samt bra restauranger, mysiga caféer och ett bra handelsutbud i stadens direkta kärna, på C4 shopping samt på Härlövs köpcentrum. Utmärkta kollektiva kommunikationsmedel strax utanför ytterdörren.

- Bör upplevas på plats-

Hjärtligt välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

2 180 000 kr

Ansvarig mäklare

Charlotte Platoff

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.