Såld villa på Nils Jensens väg 16 i Hammarslund
Hammarslund

Nils Jensens väg 16

ATTRAKTIV ENPLANSVILLA I OMTYCKT BOSTADSOMRÅDE- NÄRA HANDELSOMRÅDE OCH CITY!

Såld

ATTRAKTIV ENPLANSVILLA I OMTYCKT BOSTADSOMRÅDE- NÄRA HANDELSOMRÅDE OCH CITY!

Mycket välvårdad villa i attraktiva Hammarslund, belägen vid en återvändsgata i nära anslutning till lekplats och fotbollsplan. Villan erbjuder en optimal planlösning med generösa ytor disponerade på fyra sovrum, badrum, gästtoalett, vardagsrum, allrum, kök och matrum i öppen planlösning. Tvättstugan med groventré har gott om plats för förvaring där både fjärrvärmeutrustning och bredbanslutning har byggts in bakom skjutdörrar.
Omsorgsfull exteriör med delvis insynsskyddad trädgård och en rund stenläggning med eldplats samt en uteplats med härliga sollägen för optimal njutning.
I garagedelen mot trädgården finns ett förråd, som under sommaren kan användas som ett extra rum. På bakre sidan av garaget finns en tillbyggnad som idag används som trädgårdsskjul. På främre sidan av garaget finns även ett soprum/förråd.

Villan kommer att förbesiktigas och säljaren ämnar teckna en dolda fel försäkring.

Varmt välkommen på visning!

Anmäl ert intresse redan idag!
Lämna era uppgifter genom att enkelt göra en intresseanmälan på vår hemsida eller ta kontakt med ansvarig mäklare per telefon eller mejl.

Bra att tänka på:
- Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen kommer igång genom att:
1. Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga mig, så ber jag mina bankkontakter ta kontakt med dig med ett bra erbjudande.
2. Äger du ditt nuvarande boende? Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt boende? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller lägga upp en plan för din försäljning.

Visa mer
Slutpris

3 800 000 kr

Ansvarig mäklare

Charlotte Platoff

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.