Kapellgatan 6A Kristianstad - Östermalm
Kristianstad - Östermalm

Kapellgatan 6A

VÄLPLANERAD 2:A MED BALKONG! - ETT STENKAST FRÅN CITY

Såld

VÄLPLANERAD 2:A MED BALKONG! - ETT STENKAST FRÅN CITY

Kvadratsmart disponerad 2:a om 45 kvadratmeter på våning tre i byggnad med hiss! 2:an karakteriseras av gedigna och tilltalande materialval med genomgående hög standard och komfort, ett lättmöblerat och rymligt sovrum, ett trivsamt vardagsrum med utgång till balkong, ett helkaklat badrum med dusch, en praktisk hall med goda förvaringsmöjligheter samt ett tilltalande kök.
Fint läge på attraktiva Östermalm med kollektivtrafik, puls och service runt knuten. Kristianstad Centrum, C4-shopping, Hammarsjön och friluftsområdet Björket finns på bekvämt promenadavstånd. Snabbt tillträde är möjligt.

Varmt välkomna!

Anmäl ert intresse redan idag!
Lämna era uppgifter genom att enkelt göra en intresseanmälan på vår hemsida eller ta kontakt med ansvarig mäklare per telefon eller mejl.

Bra att tänka på:
- Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen kommer igång genom att:
1. Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga mig, så ber jag mina bankkontakter ta kontakt med dig med ett bra erbjudande.
2. Äger du ditt nuvarande boende? Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt boende? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller lägga upp en plan för din försäljning.

Visa mer
Slutpris

1 000 000 kr

Ansvarig mäklare

Charlotte Platoff

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.