Marias väg 28 Yngsjö
Yngsjö

Marias väg 28

NATURSKÖNT LÄGE MED HAVET EN BADROCKSPROMENAD BORT!

Såld

NATURSKÖNT LÄGE MED HAVET EN BADROCKSPROMENAD BORT!

Välkommen till ”MARIAS VÄG 26" och "MARIAS VÄG 28”!

Nu är det äntligen dags för oss att presentera två oslagbara fastigheter som säljes samtidigt och tillsammans. Två pärlor på en tilltalande och privat väg i populärt område med både permanent- och fritidsboenden. Tack vare den privata vägen är det ingen risk för trängsel på den vackra stranden även under de finaste sommardagarna.

Här kan du bo billigt och bekvämt genom att hyra ut en av de två villorna. Eller kanske vill du hellre sälja vidare en av fastigheterna? Ni kanske är en stor familj som äntligen hittat "ett ställe" som matchar ert önskemål om generositet och sociala tillställningar? Vi garanterar nästan att stället lär bli ett populärt besöksmål. Oavsett, möjligheterna är många.

Tomterna är både tilltalande och lättskötta med något för allas önskemål. Generösa uteplatser, ljuvliga sollägen och ett fantastiskt läge intill områdets karakteristiska tallskog är några av de attribut som gör detta till ett riktigt drömboende!

"Marias väg 28” är rymligt fördelat på 4 rum och kök samt ett helkaklat badrum med dusch, toalett, arbetsvänligt kök, två stycken sovrum och en inredd källare med öppen spis och mängder med förvaringsutrymmen! Stort härligt vardagsrum med fint parkettgolv, kamin och ett härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Utgång till inglasat uterum och altan.

”Marias väg 26" stoltserar sedan med trinettkök, badrum samt tre stycken sovrum. Lättmodulerade utrymmen med potentiellt sovloft. Perfekt som generationsboende eller som sagt för den med önskan om uthyrning! Underbar kvällssol!

Fiber samt egen brunn för bevattning finns.

Sammanfattningsvis, ett havsnära boende i den karakteristiska tallskogen. Perfekt placerat intill den gång- och cykelväg som snabbt tar dig till centrala Åhus. Med bil nås centralorten på fem minuter och havet med sina bländvita stränder är endast en badrockspromenad bort. En unik möjlighet att skapa ett drömboende av önskad karaktär!

OBS: I faktadelen (om bostaden) beskrivs inledningsvis byggnadssätt för Marias väg 28. Därefter Marias väg 26.
Nuvarande säljare har bott permanent på Marias väg 28.

Varmt välkomna!

Anmäl ert intresse redan idag!
Lämna era uppgifter genom att enkelt göra en intresseanmälan på vår hemsida eller ta kontakt med ansvarig mäklare per telefon eller mejl.

Bra att tänka på:
- Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen kommer igång genom att:
1. Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga mig, så ber jag mina bankkontakter ta kontakt med dig med ett bra erbjudande.
2. Äger du ditt nuvarande boende? Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt boende? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller lägga upp en plan för din försäljning.

Visa mer
Slutpris

6 500 000 kr

Ansvarig mäklare

Charlotte Platoff

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

Sandra Berntsson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.