Såld lägenhet på Floravägen 64 i Kristianstad
Kristianstad

Floravägen 64

CITYNÄRA RADHUS I MYSIGT OMRÅDE!

Såld

CITYNÄRA RADHUS I MYSIGT OMRÅDE!

På Egna hem, finns ett supertrevligt radhus till salu. Radhuset, gemytligt belägen mitt i ett omtyckt och populärt kvarter, går i en behagligt naturnära palett och ligger endast ett stenkast bort från Kristianstad City. Bostaden har en boarea på 72 kvadratmeter plus en 36 kvadratmeter inredd källarvåning och är fördelat på tre plan. Utmärkande för boendet är den tidstypiska 40-talsandan med det generösa ljusinsläppet, de tidstypiska golven och den genomtänkta planlösningen. Här finns flertalet av originaldetaljerna bevarade, inte minst den fungerande öppna spisen! Wow på den! På entréplan, eller mellanvåningen ligger radhusets trivsamma kök, med matplats och vacker utsikt mot områdets villakvarter. Vardagsrummet, även det beläget på mellanvåningen har utgång till ett generöst trädäck, som gjort för tillfällen att njuta av lugnet baksidan förmedlar. Här gränsar man nämligen till föreningens grönområde vilket skapar en härlig känsla av ett naturnära läge mitt i stan.
Ovanvåningen består av två sovrum samt ett renoverat badrum. Källarvåningen i sin tur rymmer ytterligare ett allrum/sovrum och en kombinerad tvättstuga/badrum, även denna renoverad.
Sammanfattningsvis är detta ett praktiskt och bekvämt boende för er som älskar villalivets känsla, med egen uppfart, uteplats och tillgång till grönområde, men som också önskar lättjan i att det utvändiga underhållet sköts av bostadsrättsföreningen.

Kontakta mig gärna om ni har några frågor om bostadsrätten! Vi ses!

Visa mer
Slutpris

2 345 000 kr

Ansvarig mäklare

Charlotte Platoff

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.