Fjälkinge

Kulladalsvägen 27

ATTRAKTIV & FUNKTIONELL ENPLANSVILLA MED VIDBYGGT GARAGE!

Kommande försäljning

ATTRAKTIV & FUNKTIONELL ENPLANSVILLA MED VIDBYGGT GARAGE!

inspected villa

Den här bostaden är besiktigad och försäkrad med SMH Trygg Bostad
Läs mer

SNABBFAKTA

  • utgångspris: 2 950 000 kr
  • Antal rum: 4 rum
  • Boarea: 145 kvm + 38 kvm biarea
  • Byggnadsår: 2002
  • Område: Fjälkinge, Kristianstad
  • Besiktigad: Ja
utgångspris

2 950 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Charlotte Platoff

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkommen till Kulladalsvägen 27

På klassiska och omtyckta Kulladalsvägen 27 ligger denna trivsamma och välplanerade enplansvilla. Här bor man i ett barnvänligt och lugnt område på bekvämt avstånd till natursköna områden. Lättskött och delvis insynsskyddad trädgårdstomt, härlig altan i direkt västerläge, generös uppfart samt vidbyggt potentiellt dubbelgarage, idag ombyggt. Invändigt väntar en flexibel planlösning med stora sociala ytor, generöst kök, tv-rum, luftigt vardagsrum, toalett och badrum. Mellan två till fyra sovrum beroende på behov!
Detta är ett hus ni inte vill missa!

Nära ligger Fjälkinge backe, ett naturreservat med stora natur- och rekreationsområden samt både Oppmannasjön och Ivösjöns ljuvliga badplatser. Bäckaskog slott är även det ett populärt turistmål med fantastiska övernattningsmöjligheter, mat, evenemang och vandringsleder. Endast en kort promenad bort från bostaden ligger Fjälkinge skola med F-9 samt förskola. Och inte att förglömma. I byn finns en livsmedelsbutik med generösa öppettider, frisör och tandläkare!

Sammanfattningsvis, en fantastiskt välhållen villa, på bra läge, endast en mil utanför Kristianstad C. På utmärkt pendlingsläge med snabb påfart till E22:an samt med bra buss- och tågförbindelser.

Villan är försbesiktigad och säljaren ämnar teckna en dolda fel försäkring. Fotografering av fastigheten kommer att ske i mitten av december.

Varmt välkomna!

Anmäl ert intresse redan idag!
Lämna era uppgifter genom att enkelt göra en intresseanmälan på vår hemsida eller ta kontakt med ansvarig mäklare per telefon eller mejl.

Bra att tänka på:
- Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen kommer igång genom att:
1. Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga mig, så ber jag mina bankkontakter ta kontakt med dig med ett bra erbjudande.
2. Äger du ditt nuvarande boende? Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt boende? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller lägga upp en plan för din försäljning.

Exteriört

Hall

Kök

Tv-rum

Vardagsrum

Sovrum 1

Sovrum 2

Badrum

Toalett

Tvättstuga

Garage

Förråd

Extrarum

Visa mer

BILDER

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.