Tredalagatan 17B Kristianstad - Östermalm
Kristianstad - Östermalm

Tredalagatan 17B

Ljust och modernt! Renoverad trea med mysig innergård. Hiss i huset!

Såld

Ljust och modernt! Renoverad trea med mysig innergård. Hiss i huset!

Redan i hallen får man en känsla av trivsamheten som råder här. Det här är en bostad som måste upplevas på plats. Det är bara då man får den fulla känslan för den charm och trivsel här råder.
Nuvarande ägare har med en varsam hand renoverat och lyft bostaden till en samstämmighet i materialval och färgsättning där tidstypiska detaljer möter modern funktion.
Nyrenoverat kök och badrum, vackra parkettgolv och ljusa väggar samsas med riktigt fina tidstypiska detaljer gör detta till en välkomponerad interiör. Bostaden har två sovrum, vardagsrum med utgång till balkong samt en trivsam planlösning.
Bostadsrättsföreningen är välskött. Det finns hiss i huset och på taket har man gjort terrass som man får nyttja.
Här är det bara att flytta in och börja leva. Varmt välkommen att boka visning av denna pärla!

Anmäl ert intresse redan idag!
Lämna era uppgifter genom att enkelt göra en intresseanmälan på vår hemsida eller ta kontakt med ansvarig mäklare per telefon eller mejl.

Bra att tänka på:
- Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen kommer igång genom att:

1. Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga mig, så ber jag mina bankkontakter ta kontakt med dig med ett bra erbjudande.
2. Äger du ditt nuvarande boende? Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt boende? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller lägga upp en plan för din försäljning.

Visa mer
Slutpris

2 010 000 kr

Ansvarig mäklare

Sandra Berntsson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.