Såld villa på Näsumsvägen 45 i Arkelstorp
Arkelstorp

Näsumsvägen 45

Toppfin 20-talsvilla i natursköna Villands Vånga!

Såld

Toppfin 20-talsvilla i natursköna Villands Vånga!

På trivsamt och lummigt läge ligger den här fina 20-talsvillan som både exteriört och interiört är mycket väl omhändertagen. Här hittas mängder med charm och vackra äldre detaljer såsom tidstypiska golv, reslig takhöjd, kakelugn och mycket mer! Entréplan nås antingen via den tilltalande framsidan eller via den praktiska gårdsplanen och rymmer både kök, matrum och vardagsrum samt villans representativa gästhall och en mindre toalett. De tre sovrummen hittas en trappa upp tillsammans med familjens badrum. Överallt en känsla av trivsel. Svårslaget!
Trädgården är både stor och varierande med något för allas önskemål. Pricken över i:et är den soldränkta altanen, på högt och fint läge tillsammans med det generösa uterummet. Här åtnjuts en ljuvlig utsikt över de karakteristiska äppelodlingarna. Som gjort för trivsamma stunder! Till fastigheten hör också komplementbyggnader, både potentiell stallbyggnad och garage/verkstad.

Villan är förbesiktigad och säljaren ämnar teckna en dolda fel försäkring.

Varmt välkomna!

Anmäl ert intresse redan idag!
Lämna era uppgifter genom att enkelt göra en intresseanmälan på vår hemsida eller ta kontakt med ansvarig mäklare per telefon eller mejl.

Bra att tänka på:
- Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen kommer igång genom att:
1. Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga mig, så ber jag mina bankkontakter ta kontakt med dig med ett bra erbjudande.
2. Äger du ditt nuvarande boende? Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt boende? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller lägga upp en plan för din försäljning.

Visa mer
Slutpris

2 950 000 kr

Ansvarig mäklare

Charlotte Platoff

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.